Close

Camera

Bekeken producten

DrPhone Digitale Kinder Camera voor kinderen -1080P FHD met 2 inch IPS-scherm en 8 GB SD-kaart voor 3-10 jaar – Roze

8720118010891

Nieuw

DrPhone Digitale Kinder Camera voor kinderen -1080P FHD met 2 inch IPS-scherm en 8 GB SD-kaart voor 3-10 jaar – Roze

Meer details

5 Artikelen

€ 29,95 incl. BTW

Meer informatie

1080P IPS-scherm & 5. 0 megapixels: De digitale kindercamera is uitgerust met 1080P HD IPS-scherm, 5. 0 megapixels, verbetert de fotodefinitie aanzienlijk in vergelijking met andere kindercamera's.

Meerdere functies: Het nieuwe item digitale kindercamera wordt geleverd met meer functies, foto-opname, video-opname, weergave, zelfontspanner, datuminstelling, opname enz. De foto- en videomodus hebben ook 7 scèneselecties en 15 schattige fotolijstjes, kinderen kunnen hun favoriete scène of fotolijst kiezen voordat ze een foto maken. Cultiveer hun hobby's en laat ze een gelukkige tijd hebben.

Upgrade nieuwe kindercamera's en camcorders worden geleverd met meer functies, gebaseerd op de originele foto-opname, video-opname, weergave, zelfontspanner verhogen, datuminstelling Ook de foto- en videomodus en 4x zoom functie toegevoegd, zullen kinderen aantrekken om een ​​happy hour te gebruiken en te bezitten.

Daarnaast heeft de camera 4 spellen ingebouwd waar u ook op kunt spelen. Er zijn o.a snake, Maze, Sokoban & Guess

Veilig materiaal en perfecte grootte: De digitale videocamera voor kinderen is gemaakt van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen, niet-toxisch en aantrekkelijk ontwerp, duurzaam, bestand tegen vallen. Het is heel schattig, klein en licht van gewicht, perfecte maat voor kleine handjes. Laat uw kinderen hun memorabele momenten vastleggen.

600Mah oplaadbare batterij & eenvoudig te bediene: de digitale kindercamera is een ingebouwde 600mAh oplaadbare lithiumbatterij met echte capaciteit en kan 3-4 uur foto's maken. Uw kinderen hoeven zich dus geen zorgen te maken dat de batterij bijna leeg is. Makkelijk te dragen en te bedienen, het is het grote verjaardag / vakantie / cadeau voor kinderen.
 
Kenmerken:
LCD: TFT2.0 inch

Sensor: 8 mega pixels

Lense: Lense 1G 3 P

Zoom: 4x digitale zoom

Scènes: Auto, Nightportrait, Nacht landschap, landschap, sport, party, strand:

Fotolijst: Ondersteuning

Beeldformaat: Formaat: JGP Definiton: VGA.1M. 2M. 3 M.

Video: Formaat: AVI Size: QVGA, VGA., 720P. 1080 P Frame rate: 30fps

Blijven Shot: On/Off:

Capture Mode: Off, 2 tweede, 5 tweede, 10 secon

Wit Blacnce: Auto, daglicht, bewolkt, gloeilamp, tl:

Flash: Auto, Flash op, Anti-rode ogen, Flash off

Scherpte: Standaard

Beeldkwaliteit: Super Fijn/Fijn/Standaard

Auto power off: Auto power off:

Taal: Multi-taal (Chinees, Engels, Japans, Koreaans, Russisch en dus op):

Batterij: 600 mAh: Interface card: Maximum32GB TF Card

Tips :

Deze kindercamera Maximale ondersteuning voor 32 GB geheugenkaart, vereist micro SD-kaart Nadat de opname is voltooid, verwijdert u de geheugenkaart, plaatst u deze in de kaartlezer om video op uw computer te bekijken. Formatteer de kaart voor gebruik.

De camera is niet waterdicht.

Vanwege het langdurige transport zal de batterij van de kindercamera bijna leeg zijn. Laad de batterij op voordat u deze gebruikt, zonder oplader.

Wat zit er in de doos ?

1 x kindercamera

1 x USB-kabel

1 x 8 GB geheugenkaart

1 x Lanyard

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

2 andere producten in dezelfde categorie

Close