Close

Accessoires

Bekeken producten

DrPhone iPhone 7/8 Externe Batterij Hoes - 4500 mAh batterijhoes - Powerbank Charger Case

7091132166569

Nieuw

DrPhone iPhone 7/8 Externe Batterij Hoes - 4500 mAh batterijhoes - Powerbank Charger Case -Batterijlader â TPU Beschermhoes bestemd voor stoten,vallen en krassen â Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 33,02

Meer informatie

Verleng de levensduur van uw 7 / 8-batterij met deze 4500mAh oplaadbare batterijbehuizing.

Een uitstekende bron van draagbare extra batterijvoeding, de back-up batterij juice bank cover voor iPhone 7/8, voegt tot 230% extra vermogen toe aan de levensduur van uw batterij. Geeft u meer kracht om het mogelijk te maken.

Opladen en bescherming 2-in-1: voor iPhone 7/8, oplader van een batterij-oplader was het een goed gemaakt beslag. Harde hoes met 360 graden beschermend bumperontwerp beschermt uw telefoon tegen krassen of andere dagelijkse slijtage.

De batterijen gebruiken klasse A + -batterijen met CE- en RoHS-certificering. Interne chips beschermen ook uw smartphone tegen oververhitting, kortsluiting, overladen en ontladen!

Eenvoudig te installeren en te gebruiken: deze batterij is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Verwijder de bovenklep van de batterijhouder en schuif je telefoon erin. Zorg ervoor dat je telefoon goed is aangesloten op de oplaadcassette. Neem daarna de bovenste kap over. Alles klaar, druk op de aan / uit-knop en nu heb je toegang tot 2,3x de macht voor iphone 7 / 8.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

29 andere producten in dezelfde categorie

Close