Close

Headsets en Koptelefoons

Bekeken producten

UltimateX Vevo - TrueWireless Draadloze Oordoppen Met Professioneel Unit Supplier & Tuning - Bluetooth 5.0 - Noise Cancelling

Nieuw

Geniet van urenlange luisterplezier met deze premium in-ear truewireless oordoppen. De oordoppen zijn afgestemd met professionele tuners en beschikken over premium geïmporteerde onderdelen voor de beste geluidservaring.  


Meer details

97 Artikelen

€ 64,95 incl. BTW

Meer informatie

De DrPhone UltimateX Ovevo Series in ear headphones.Geniet van urenlange luisterplezier met deze premium in ear truewireless oordoppen. De oordoppen zijn afgestemd met BOSE tuners en beschikken over onderdelen van Harman Kardon.

Ervaar de unieke bastonen en rijke klanken met de DrPhone UltimateX Vevo Series. De oordoppen beschikken over de 8ste generatie CVC Noise cancelling. Je zult geen probleem hebben met het beluisteren van je audio zelfs na het openen van een raam in een rijdende auto die 120 kilometer per uur gaat. 

Kenmerken
- Professioneel High-Res Audio Unit Supplier
- Honderden keren afgestemd (professional tuning) 
- 10 uur luisteren in 1 laadbeurt
- 8ste generatie CVC Noise cancelling
- Rijke bastonen, heldere klanken door gebruik van premium onderdelen
- Premium aluminium oplaadcase
- Truewireless functie (draadloos)


Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close