Close

Kabels

Bekeken producten

DrPhone Echo Series 3 in 1 - Magnetische Micro-USB/ USB C & Lightning 3A Snellader-2M-Oplaadkabel+ Data & Led– Zwart

8720118052907

Nieuw

DrPhone Echo Series 3 in 1 - Magnetische Micro-USB/ USB C & Lightning 3A Gevlochten - 2M- oplaadkabel - Snellader + Datakabel & Led– Zwart

Meer details

€ 12,36

Meer informatie

LEVENSDUUR: Afgeschermde multicore-kabel van hoge kwaliteit bedekt met een nylon omhulsel van gevlochten nylon dat zeer duurzaam is, maar ook flexibel en klitvrij is. De gevlochten afwerking ziet er niet alleen geweldig uit, maar voorkomt ook klitten, verhoogt de kracht en is brandwerend Het heeft een sterke magnetische kracht die ervoor zorgt dat het magneet niet van uw smartphone afvalt. U kunt het zelfs omhoog en omlaag bewegen zonder dat uw smartphone eraf valt.

UNIEK IN FORMAAT: De meeste magnetische kabels op de markt zijn van 1 meter. Wij bieden nu ook magnetische kabels met een lengte van 2 meter. Geen zorgen meer dat de kabel ergens te kort komt. Altijd verzekerd van genoeg lengte.

USB C / Lighting & Micro USB VERBINDING (3 in 1): De DrPhone Echo series Kan worden aangesloten op elke telefoon, tablet of andere apparaten met welke USB-poorten maar ook, omdat alle 3 de bitjes worden meegeleverd. .

Met omkeerbare magnetische verbinding hoeft u niet perse 1 kant in te pluggen maar kan makkelijk met beide kanten opgeladen worden.

SUPER SNELLE OPDRACHT: De DrPhone Echo series magnetische kabel is een slanke 3A oplaad- en synchronisatiekanaalkabel met een standaard USB A en een 3 open magneet uiteindes en ondersteund 3A MAX .Het heeft een verbeterde upgrade Smartchip ingebouwd die ervoor zorgt dat u uw smartphone veillig en betrouwbaar kunt opladen om geen schade aan uw smartphone te kunnen krijgen.

STERKE VERBINDING: Het verbeterde bedrading – zorgt ervoor dat uw smartphone tot 40 procent sneller laadt dan andere magnetische kabels. Dit is momenteel één van de snelste magnetische kabels, met een ongelooflijke 3A in vergelijking met concurrenten die slechts 2 tot 2,4 A beheren.

Andere telefoons die 3A snel opladen ondersteunen moet worden gebruikt in combinatie met een QualCom 2.0/3.0 opladers. - Op basis van een continue doorvoer van 3 A betekent dit dat onze kabel alle Qualcomm Quick Charge 2.0, 3.0 ondersteunt.

HOGE KWALITEIT: Ontworpen om maximale veiligheid en duurzaamheid te garanderen met meer dan 10.000 plug- en ontkoppelingsproeven zijn tests uitgevoerd om een stabiele lading, langere levensduur en gegevensoverdracht te garanderen, waardoor het een veiligere en betrouwbaardere keuze voor uw gewone kabels wordt.

Specs Bitjes:
Lightning : 18V / 2.4A
USB C: 30V / 3A
Micro USB : 5V /3A

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close