Close

Autoladers

Bekeken producten

DrPhone SCION-X - Auto Car Fast Wireless Charger Cup – Qi Draadloze Oplader – Voor alle auto’s met een kophouder - Bamboo

8720118011263

Nieuw

DrPhone SCION-X - Auto Car Fast Wireless Charger Cup – Qi Draadloze Oplader – 10W/7.5W/5w – Voor alle auto’s met een kophouder

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

Let op. Dit product kunt u het best gebruiken met een dun hoesje van minder dan 3mm aan dikte of zonder hoes. Met een dikker hoes zal het niet passen. Controleer s.v.p de afmeting op de laatste foto zodat u er zeker van bent dat het product past.

De DrPhone Car Fast Wireless Charger Cup is een Qi draadloze oplader met CE FCC ROSH-certificering. Deze draadloze autolader voldoet aan de internationale Qi-normen voor draadloos laden en heeft een strikte QC. Beschikt over een 10 W snel draadloos opladen pad. Deze draadloze oplader kan ook heel goed thuis en op kantoor gebruikt worden.

Dit product is ondersteund door een 7,5W / 10 W draadloze SNEL oplader. Het draadloos opladen is geschikt voor smartphones met een Qi oplaadfunctie. Als uw telefoon geen ondersteuning biedt voor snel draadloos opladen, laadt deze autolader de batterij op in 5W normale modus.

De Wireless Charger Cup biedt gemak en veiligheid voor het rijden. Wanneer je aan het rijden bent, plaats je je telefoon in deze draadloze autolader beker, dan zal deze draadloze oplader je telefoon opladen. Wanneer je oproepen moet beantwoorden, hoeft u deze alleen op te nemen vanuit het oplaad pad van de draadloze telefoon oplader. De oplader is gemaakt van antislip siliconen en zorgt ervoor dat je telefoon tijdens het rijden niet wegglijdt.

Dit oplaadpunt voor draadloze opladers is alleen van toepassing op qi-apparaten. Er wordt voor telefoons geen draadloos laadvermogen geleverd. Hiervoor moet u een ontvangsteenheid voor een draadloze telefoonlader voorbereiden.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close