DrPhone FusionStation - 6-in-1 Dockinstation – Klok Funtie – Geschikt voor IOS Telefoon / IOS Oordoppen / IOS Horloge - Zwart

  € 54,95
  Inclusief belasting
  Features

  DrPhone FusionStation - 6-in-1 Dockinstation – Klok Funtie - Wekkerfunctie – Ingbouwde Nachtlampje – Geschikt voor IOS Telefoon / IOS Oordoppen / IOS Horloge - Zwart

  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  Tags: no tags

  Ontdek de ultieme DrPhone FusionStation 6-in-1 Dockinstation - jouw alles-in-één oplossing voor een georganiseerd en efficiënt leven! Met een verbazingwekkende combinatie van functionaliteiten is de FusionStation veel meer dan alleen een oplaadstation.

  Kenmerken:

  6-in-1 Functionaliteit: Laad niet alleen je mobiele telefoon op, maar ook je IOS Horloge en IOS Oordoppen. Met meerdere uitgangsopties, inclusief 5W, 7.5W, en 10W, biedt de FusionStation een veelzijdige oplaadervaring.

  Wekker en Lamp: Begin je dag op de juiste manier met de ingebouwde wekkerfunctie en een zachte lamp die de perfecte sfeer creëert. De FusionStation is niet alleen een oplaadpunt; het is een complete start van je dag.

  Opvouwbaar Ontwerp: Dankzij het opvouwbare ontwerp kun je de FusionStation gemakkelijk meenemen en overal gebruiken. Of het nu op je bureau, nachtkastje of op reis is, dit dockstation past zich aan aan jouw behoeften.

  Bescherming voor al je Apparaten: Met een zorgvuldig ontworpen laadplatform biedt de FusionStation uitstekende bescherming voor al je apparaten. Voorkom krassen en bescherm je waardevolle technologie.

  Touch Control: Bedien je FusionStation moeiteloos met touch control. Verander de helderheid van de lamp, pas de wekkertijd aan of schakel tussen verschillende oplaadmodi met slechts een paar tikken.

  Ervaar draadloos opladen op zijn best met de DrPhone FusionStation. Met een transmissieafstand van ≤6 mm en een laadefficiëntie van ≥73%, ben je verzekerd van snel en betrouwbaar opladen voor al je apparaten.

  Haal de FusionStation vandaag nog in huis en ontdek het gemak van geavanceerd opladen gecombineerd met slimme functies, allemaal verpakt in een stijlvol en compact design. Upgrade je laadervaring met de FusionStation!

  Specificaties:

  - Merk: DrPhone

  - Model: FusionStation

  - Kleur: Zwart

  - Materiaal: ABS

  - For Mobile phone output: 5W/7.5W/10W

  - For IOS Horloge Output: 5W(max)

  - For IOS Oordoppen Output: 5W(max)

  - Transmission distance: ≤6MM

  - Charging efficiency: ≥73%

  -

  8720118635131
  5 Items