Close

Draadloos Laden

Bekeken producten

DrPhone XK4 - Digitale Wekker met draadloos opladen & LED-display – Geschikt voor Smartphones met Qi - Wireless Laden - Zwart

8720118275443

Nieuw

DrPhone DWX1 Digitale Wekker met draadloos opladen & LED-display – Zwart

Meer details

€ 33,02

Meer informatie

Wireless laden:
Ondersteunt de meeste universele draadloze oplaadbare mobiele telefoons. Het bied het gemak om je telefoon tegelijkertijd te plaatsen en op te laden. Plaats eenvoudig je smartphone op het draadloze oplaadstation en start op. Je smartphone moet wel beschikken over een draadloos oplaad optie. De zogeheten QI receiver. We adviseren om een 9V 2A adapter erbij te gebruiken. Deze adapters hebben genoeg kracht om voldoende stroom door te geven. De normale laders zouden ook werken maar dan stabiel.

Het LED-scherm toont de tijd van 24/12 uur, graden Celsius/Fahrenheit en datum, het intieme gezelschap op je nachtkastje. De wekker is niet alleen een klok, maar ook een draadloze oplader. Leg de telefoon gewoon voorzichtig op de draadloze oplader voordat je gaat slapen. Je telefoon is vol als je opstaat.

Deze digitale LED-wekker is geschikt voor thuis, slaapkamer en kantoor. Het is niet alleen een klok, maar ook een geweldige decoratie voor je slaapkamer. De schaal van de wekker is gemaakt van hoogwaardige ABS-materialen die een elegante uitstraling hebben voor decoratie. Het is geschikt als een ideaal cadeau voor kinderen of vrienden.

Wireless Qi:
De wekker met draadloos opladen is gemakkelijk te gebruiken, met intelligente identificatie, compatibel met de meeste Qi-standaard mobiele telefoons, die ook ondersteuning biedt voor oververhitting, overstroombeveiliging, overspannings- en kortsluitbeveiliging.

Instellen Wekker:
De zij knop aan de rechterkant is om de tijd, datum en temperatuur aan te passen. De omhoog-knop is om de 12/24-uursmodus te schakelen; druk twee minuten op de knop omhoog om de alarmtijd in te stellen; de knop omlaag is om de temperatuur van graden Celsius/Fahrenheit om te schakelen. Meer details kunnen verwijzen naar de handleiding. Alle instellingen konden binnen enkele minuten worden voltooid.

Specificaties:
Product verpakking maat: 174.5x126x125MM
Gewicht: 365g
Ingangsspanning en stroom: 9V/2A
Spanning en stroom: 9V/2A 5V-2A
Uitgangsvermogen: 5/7.510W
Input interface: Type-C
Inductie afstand: ≤ 8mm
Opladen efficiëntie: 72%
Materiaal: pc
Model: XK4
Type: draadloze oplader Maximale stroom: 1.8A

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close