Close

Powerbanks / Accu's

Bekeken producten

DrPhone iPhone 11 6.1 inch Externe Batterij - 5200 mAh - Powerbank - Batterijlader + ingebouwde beschermhoes– Zwart

8720118056509

Nieuw

DrPhone iPhone 11 6.1 inch Externe Batterij - 5200 mAh - Powerbank - Batterijlader + ingebouwde beschermhoes– Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 28,88

Meer informatie

[CAPACITEIT] Deze iPhone 11 6.1 5200 mAh oplaadcassette heeft een krachtige extra standby-tijd voor je telefoon. De batterijcase kan tot 1.5 keer je telefoon voorzien van extra electrictiteit en je telefoon opladen terwijl je zonder batterij zit. De led-indicator geeft aan hoeveel stroom van je batterij lader over is.

[HANDIG] Deze batterijhoes heeft een uitstekende capaciteit, of je nu op het werk of buiten bent, je kunt erop vertrouwen dat je je telefoon kunt gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over geen batterij.

[VEILIGHEIDSBESCHERMING] Het is niet alleen een batterijlader, maar ook een beschermhoes. De batterijhoes is gemaakt van uniek ABS-plastic, heeft een goede bescherming en heeft geen invloed op het signaal. Beschermt de telefoon tegen stoten, krassen ( achterkant en zijkant)tot 1 meter

Kenmerken:
1. Een slim ontwerp, open de bovenkant van de powerbank en schuif je telefoon erdoor heen. Je kan genieten van alle functies van de telefoon.
2. De LED-lamp batterijcapaciteit toont 4 indicatie lampjes. Deze geven weer hoeveel batterij de lader nog heeft.
3. Intelligente knopschakelaar, druk op de knop van de lader en het stopt met laden en als je er weer op drukt dan begint je smartphoen weer met opladen.
4. Ingebouwde cover. Dit zorgt voor meerdere bescherming , is veilig en betrouwbaar. Uitgebreide bescherming van je smartphone, opladen + bescherming.
5.Slimme IC chip, meervoudig bescherming . Het heeft onder andere de volgende bescherming.
- kortsluitingsbeveiliging
- laagspanningsbeveiliging
- overspanningsbeveiliging
- overstroombeveiliging
- bescherming tegen overlading


Specificatie:
1. Batterij capaciteit: 5200MAH
2. Output: DC 5V-1.0A
3. Input: DC 5V-1.0A

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close