Close

DrPhone Liquid Glass Galaxy S20 ULTRA + Plus 3D Curved Edge 9H – UV Full Glue Screenprotector

8720118012314

Nieuw

DrPhone Liquid Glass Galaxy S20 ULTRA + Plus 3D Curved Edge 9H – UV Full Glue Screenprotector

Meer details

15 Artikelen

€ 10,95 incl. BTW

Meer informatie

Nano Optics Volledige lijm met UV-licht.

Vingerafdruk compatibel. Ultrahelder, ongelooflijk dun, zacht en ultrasterk, perfect beschermen tegen krassen.

 

Responsgevoeligheid: Nauwkeurige grootte en sterke zelfklevende UV-lijm om ervoor te zorgen dat de film perfect past.

 

Ontwerp: speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S20 / S20 PLUS / S20 ULTRA, beschermt de telefoon in volledig beeld. Deze case vriendelijke screen protector is geschikt voor de meeste telefoonhoesjes, u kunt elke case kiezen die u wilt en die u niet nodig hebt zonder zorgen te maken over conflicten met de gevoeligheid van het scherm en de touch finger touch. De finger touch werkt bij dit product.

 

Installeren: maak uw telefoonscherm schoon met Cleaning Wipes. En laat de UV-lijm gelijkmatig op het scherm vallen. Plaats uw schermbeschermer precies, deze wordt automatisch geadsorbeerd. Om bubbels te voorkomen, hoeft u niet op het glas te drukken of opnieuw te installeren. Opmerking: controleer voordat u de beschermfolie installeert of er luchtbellen in de lijm zitten. Als er luchtbel in het midden van de lijm is, moeten de luchtbellen worden geroerd en verdwijnen.

 

Functie: Met 3D-ronde rand, 9H hardheid, Zeer duurzaam, krasbestendig. Oleofobe coating beschermt uw telefoon tegen vlekken / vingerafdrukken / water / olie.

 

Gevoelig: ultradunne 0,3 mm dikte zorgt voor een echte en super soepele touch-ervaring. Als deze schermbeschermer de gevoeligheid van uw touchscreen beïnvloedt. Ga naar Instellingen> Geavanceerde functies> Aanraakgevoeligheid. U kunt daar de gevoeligheidsinstellingen van uw touchscreen aanpassen.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close