Close

Screen protectors / Glas (Full Cover)

Bekeken producten

DrPhone iPhone 11 PRO MAX Camera lens 9H Gehard Glas Screenprotector – Tempered Glass

8720118010389

Nieuw

DrPhone iPhone 11 PRO MAX Camera lens 9H Gehard Glas Screenprotector – Tempered Glass

Meer details

10 Artikelen

€ 7,95 incl. BTW

Meer informatie

Gemaakt van gehard glas, is de cameraglasbeschermer van high-definition, anti-reflecterend, krasbestendig, waardoor de lens veilig en nieuw blijft.

Geharde film glas, bescherm lens beschermlaag drielagige bescherming, de camerabeschermer beschermt de lens tegen slijtage, krassen, stoten of andere schade.

De ultradunne high-definition cameralens van gehard glas is eenvoudig aan te brengen, perfect voor uw camera zonder bulk toe te voegen en is volledig bedekt om volledige bescherming aan uw telefooncamera te bieden.

Het geharde glasmateriaal is bestand tegen krassen tot 9H. Verbeterde krasbestendige coatings beschermen de verhoogde cameralens tegen ongewenste slijtage en krassen door mes, sleutels en enkele andere harde stoffen.

Hoogwaardige camerabeschermer heeft geen invloed op het gebruik van telefoonhoesje of stick-film, met hoge doorlaatbaarheid en hoge definitie, het heeft geen invloed op het maken van foto's en biedt zelfs HD-kwaliteit zonder kwaliteitsverlies.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close