Close

Stylus pen

Bekeken producten

DrPhone SX10 - Universele Stylus Pen Precision Disc Capacitief Met Magnetische Dop- Wit

8720118664711

Nieuw

DrPhone SX10 - Universele Stylus Pen Precision Disc Capacitief Met Magnetische Dop- Wit

Meer details

€ 12,36

Meer informatie

De SX10 stylus pen is bijzonder luxe en heeft een zakelijk uitstraling. Er zijn veel apps beschikbaar voor je tablet en smartphone. Zo zijn er ook apps die je in staat stellen om te tekenen op je tablet en smartphone. Er zijn ook apps die het mogelijk maken om geschreven aantekeningen te veranderen naar tekst, en apps die met kleine details op het scherm werken. Deze werken vaak niet goed wanneer je je vinger gebruikt om te navigeren. Met de SX10 Universele Stylus Pen Precision Disc Capacitief is dit probleem opgelost. 

Met de magnetische dop aan de bovenkant kun je de dop eraf halen en op de capaticief disc punt monteren. Dit gaat automatisch omdat het van magneet is gemaakt. Je zet het er alleen tegen aan en het zuigt automatisch op elkaar. Super handig.

Let op: Veel mensen verwarren deze disc met een beschermkapje dat verwijderd moet worden voordat je de stylus gebruikt. Zonder de disc werkt de styluspen niet. Verwijder deze dus niet.

De Stylus pen is gebruiken op elke touchscreen android of IOS (iPhone/iPad) tablet of smartphone. Het is universeel compatibel met vrijwel alle merken. 

Kenmerken:
- Compatibel met alle touchscreen apparaten ( Capacitief )
- Lichtgewicht
- Magnetische dop
- Fijne lijnen tekenen en gemakkelijkere notities maken

Merk: DrPhone
Model: SX10
Kleur: Wit
Precisie Disc: Ja

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close