Close

Tekentablet

DrPhone DrawtX1 – Digitale Pen Tablet - 250pps - Tekenblok Met 8192 Niveaus - Batterijloze Pen - Zwart

8720118667026

Nieuw

€ 111,53

Meer informatie

DrawtX1 digitale kunsttablet is ontworpen voor tekenen, ontwerpen, online onderwijs, e-handtekeningen en foto-/videobewerking. Het is compatibel met Windows, Mac, Android en Linux OS. Je kunt je kunstwerk starten met DrawtX1 in de meeste software zoals Adobe Photoshop, SAI, Adobe Illustrator, Corel Painter, Clip Studio, SketchBook, MediBang, Zbrush, Krita, Gimp etc.

DrawtX1 grafisch tablet is ontworpen met een uniek touchpad. Het heeft 4 aanraaktoetsen en een bewegingspad. Als je jonger bent of die de voorkeur geeft aan een modern design, dan is de DrawtX1 tekenblok de juiste keuze die je een perfecte touch-ervaring zal bieden, evenals stabiele prestaties.

8192 professionele drukgevoeligheid zorgt voor prachtige slagen en maakt de lijnen gladder en natuurlijker. Dankzij de batterij loze pen kan je constant ononderbroken tekenen, geen batterij en hoeft je deze niet op te laden.

DrawtX1 pentablet heeft een ultragroot tekengebied van 10x6, wat meer ruimte biedt voor het maken van kunst. DrawtX1-ontwerptablet wordt geleverd met een type-c-poortontwerp waarmee je in beide richtingen kunt in en uitschakelen, handiger en stabieler. Het ondersteunt zowel rechts- als linkshandigen. DrawtX1 digitale tekentablet wordt geleverd met extra 8 penpunten, 1 tabletfilm en kunstenaarshandschoen. Je hoeft geen extra accessoires te kopen, bespaart je tijd en maakt tekenen gemakkelijker.

Type C-interfacepoort: Sluit gewoon aan om je kunstwerk te maken, je hoeft de stekker niet in de richting te geven. Duurzame interface, geen losraken van de interface of slecht contact voor jarenlang gebruik. De lengte van de kabel is 1,5 meter, genoeg om te gebruiken.

Onderwijs op afstand en web conferenties: De DrawtX1 computertekenblokken kunnen worden gebruikt om interactieve inhoud te creëren en visueel uit te leggen door rechtstreeks in bestanden te schrijven, te bewerken en aantekeningen te maken en hun scherm in realtime te delen.

Foto's en video’s bewerken: De DrawtX1 pentablet werkt als muisvervanger, maakt het foto-/videobewerkingsproces eenvoudiger en natuurlijker dan een traditionele computermuis, versnelt uw workflow!

Digitaal tekenen en schetsen: Of je nu een beginner of een professional bent, de DrawtX1 is een ideale tekentablet om aan je behoeften te voldoen, sluit hem gewoon aan op je computer of Android-apparaat om te tekenen of schetsen.

Kenmerken:

·         8192 professionele drukgevoeligheid

·         4 aanraaktoetsen

·         Met beweging pad

·         batterij loze pen

·         tekengebied van 10x6

·         type-c interface

Specificaties:

·         Merk: DrPhone

·         Model : DrawtX1

·         Kleur: Zwart

·         Gewicht: 576g

·         Actief Gebied: 10x6 inch.

·         Pen: Batterij-gratis Passieve Pen.

·         Pen Druk: 8192 niveaus.

·         Data Rapport Rate: 250pps (punten/seconde).

·         Lezen Hoogte: 10mm.

·         Respons: 10ms.

·         Resolutie: 5080 LPI

·         Sneltoetsen: Vier Touch Toetsen

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

5 andere producten in dezelfde categorie

Close