Apple Watch 1 / 2 / 3

Zorg ervoor dat uw Apple Watch optimaal zijn beschermd tegen krassen, valschade & barsten. Wij bieden u de meest unieke cases van Nederland.  In onze assortiment kunt u van alle soorten Apple Watch hoesjes/cases vinden die uw Apple Watch beschermd maar ook unieke accessoire aanbieden, zoals unieke leren armbanden, schermfolie & glazen. B...

Zorg ervoor dat uw Apple Watch optimaal zijn beschermd tegen krassen, valschade & barsten. Wij bieden u de meest unieke cases van Nederland.  In onze assortiment kunt u van alle soorten Apple Watch hoesjes/cases vinden die uw Apple Watch beschermd maar ook unieke accessoire aanbieden, zoals unieke leren armbanden, schermfolie & glazen. Bekijk onze ruime assortiment met talloze merken en bescherm uw Apple Watch optimaal.

Wat is de Apple Watch?

Laten we bij het begin beginnen: wat is de Apple Watch nu eigenlijk precies? De Apple Watch is een nieuwe mini-computer van Apple, die je om je pols kunt dragen. Deze combineer je met je iPhone (je hebt dus wel een iPhone nodig voor het gebruik!) en als we het moeten vergelijken met bestaande producten komt het inderdaad nog het dichtst in de buurt van een horloge: je kunt er eenvoudig de tijd op zien, je draagt het op je pols en het heeft ongeveer het juiste formaat.

Daar stopt de vergelijking met een “gewoon” horloge dan ook wel weer, want dit doet zo veel meer dan dat. De Apple Watch is zoals de iPhone is tot de telefoon: ja, je kunt er ook de basisfunctionaliteit mee uitvoeren (de tijd controleren; bellen), maar tegelijkertijd kan het zo veel meer.

Wat kun je doen met de Apple Watch?

In deze eerste versie van de Apple Watch zijn ontwikkelaars nog enigszins beperkt. Deze mogelijkheden zullen uitgebreid worden naar mate de tijd vordert, ook nog voor deze eerste generatie.

Toch kunnen we ook in deze eerste, "beperkte" vorm al enkele leuke dingen doen met dit nieuwe horloge.

Zo heeft Eddy Cue (één van Apple’s Vice Presidents) uitgelegd hoe Apple Payzal werken met de Apple Watch. Om een betaling uit te voeren druk je simpelweg twee keer op de kroon (de knop aan de zijkant) en houd je je horloge in de buurt van de (ondersteunde) betaalterminal. Wanneer je in het bezit bent van een iPhone 6 (Plus) wordt je betaling direct uitgevoerd. Bij een iPhone 5, iPhone 5c of iPhone 5s zul je nog even een code moeten intypen op de iPhone of Apple Watch.

Andere functionaliteiten zijn regelmatige herinneringen om op te staan, of zelfs even rond te lopen (deze zijn uiteraard uit te schakelen); het afspelen van audio (er is 2GB opslagruimte voor muziek aanwezig, wat goed is voor zo’n 200-300 nummers); hartslag meten en stappen tellen tijdens het hardlopen (maar nog géén GPS om je route bij te houden); telefoontjes aan te nemen via de ingebouwde speaker en het versturen van iMessage/SMS-berichten aan vrienden en familie. Hebben zij ook een Apple Watch? Dan kun je zelfs je hartslag of een leuke tekening sturen!

Communiceren via de Apple Watch

Communiceren via de Apple Watch

Natuurlijk is dit apparaat ook uitermate geschikt voor het gebruik van virtuele assistent Siri, die vanaf iOS 8.3 ook Nederlands spreekt. Ik heb al wat testjes gedaan met deze nieuwe, Nederlandse Siri en kan zeggen dat dat best goed werkt. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze functionaliteit op de Apple Watch!

Apple Watch apps van derde partijen

Een aantal andere apps van derde partijen waar ik in ieder geval benieuwd naar ben (voor de installatie van deze apps heb je overigens je iPhone nodig):

 • RunKeeper is een app die echt niet kan ontbreken voor mij. Zeker op een tweede generatie van de Apple Watch, die hopelijk een eigen GPS heeft, zie ik mezelf regelmatig in deze app
 • Places Around is op de iPhone al een fijne app: je ziet eenvoudig allerlei locaties die in je buurt zijn. Van pinautomaten tot restaurants tot parkeergelegenheden kun je dit opzoeken. En niet alleen in de buurt, je kunt hiermee ook alvast in de auto kijken waar je kunt parkeren wanneer je ergens aankomt!
 • Launch Center Pro is nog steeds te vinden in het dock op zowel m’n iPhone als iPad. En hoewel ik al wat informatie en demo’s heb kunnen zien, ben ik erg benieuwd naar de uiteindelijke Apple Watch-versie!
 • Feed Wrangler (hoewel ik de apps nog steeds niet geweldig vind, gebruik ik de service wel om RSS te lezen… Ik verwacht niet hele verhalen op de Apple Watch te lezen, maar snel wat headlines scannen lijkt me prima)
 • TL;DR Email kon ik niet helemaal aan wennen op de iPhone. Maar op de Apple Watch is dit misschien wel de perfecte app om snel naar email te kijken.
 • Clear gebruik ik nog steeds dagelijks om een handig overzichtje te maken van mijn meest belangrijke taken voor de dag. OmniFocus 2 is mijn keuze voor het serieuze takenbeheer, maar Clear helpt om even snel het lijstje meest-belangrijke taken en volgorde aan te maken. Ook al heb ik nog wel eens wat iCloud-problemen met de app…
 • Ik zal niet liegen… Ik ga de Facebook app waarschijnlijk installeren op de Apple Watch. Hetzelfde geldt voor de Twitter app, hoewel ik daar liever een Tweetbot-versie ga zien…
Nike+ op de Apple Watch

Meer

Apple Watch 1 / 2 / 3  Druk één van de categorieën

Subcategorieën

 • Anti-glare Screen...

  Mooier beeldscherm
  1. Een schonere beeldscherm zonder vingeradrukken.
  2. Heeft geen materieel effect op de prestaties van de Apple Watch.
  3. Geschikt voor vaste en flexibele scherm.

  Beschrijving
  1. Anti-glare. Geschikt om buiten in de zon te gebruiken.
  2. Anti-fingerprint. Minder vingerafdrukken op uw scherm door een speciale laag.
  3. Hard en duurzaam oppervlak. 
  4. Statische technologie elimineert het belleneffect en versterkt stevigheid op het scherm.
  5. Eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten.
  6. Hoge transparantie met 99,5% zuiverheid.
  7. Versterkt met kleur chroom op het scherm.
  8. Bescherming tegen krassen en vuil..
  9. Geschikt voor vaste en flexibele touch screen.  

 • Apple Watch Fashion...

  Ben jij opzoek naar een ultra dunne hardcase, die naast de nodige bescherming, ook het design van de Apple Watch behoudt? Dan is deze Slim TPU plating case zeker wat voor jou! Deze plating case is vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit TPU en is gemaakt voor dagelijks gebruik. De Slim TPU Case is van hard materiaal en zeer licht van gewicht. Hierdoor voegt de hard case vrijwel geen extra bulk toe en voorziet het je Apple Watch van uitstekende bescherming tegen stoten, vlekken en krassen.

 • Apple Watch Stands

  Met deze stands kunt u uw Apple Watch veilig opbergen. Leuk als cadeau voor uwzelf of voor een ander. 

 • Apple Watch TPU...

  Ben jij opzoek naar een ultra dunne case, die naast de nodige bescherming, ook het design van de Apple Watch behoudt? Dan is deze Slim TPU case zeker wat voor jou! Deze transparante case is vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit TPU en is gemaakt voor dagelijks gebruik. De Slim TPU Case is zacht, flexibel en zeer licht van gewicht. Hierdoor voegt de slim TPU case vrijwel geen extra bulk toe en voorziet het je Apple Watch van uitstekende bescherming tegen stoten, vlekken en krassen.

  Transparant en Ultra Dun

  Deze slim TPU Case is eenvoudig te bevestigen en sluit naadloos om de Apple Watch. De Slim TPU case is speciaal gemaakt voor de Apple Watch en beschikt over uitsparingen voor opladen en knoppen. Hierdoor is het mogelijk de Apple Watch op te laden met de TPU case eromheen.

  Bestel deze TPU Case en bescherm jouw Apple Watch tegen dagelijkse invloeden

 • Apple Watch Adapter...

  Deze onderdeel speelt een cruciale rol bij het bijeen houden van de Apple watch.  Met deze onderdeel kunt u verschillende banden vastmaken aan uw Apple Watch 38mm of 42mm Deze metalen connector is beschikbaar in zilver, goud en zwart. Enkel de sport variant heeft deze adapter niet. De andere modellen van de Apple Watch heeft deze adapter al ingebouwd. Inclusief schroevendraaier en gemakkelijk te installeren. 

 • Band Aanpas Kit

  Met deze set is het mogelijk om de armband bijvoorbeeld kleiner te maken. Met de bijgeleverde tools is het mogelijk om dit snel, efficient en kostenbesparend voor elkaar te krijgen.