Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Apple Watch TPU Transparante Case Bescherming

Ben jij opzoek naar een ultra dunne case, die naast de nodige bescherming, ook het design van de Apple Watch behoudt? Dan is deze Slim TPU case zeker wat voor jou! Deze transparante case is vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit TPU en is gemaakt voor dagelijks gebruik. De Slim TPU Case is zacht, flexibel en zeer licht van gewicht. Hierdoor ...

Ben jij opzoek naar een ultra dunne case, die naast de nodige bescherming, ook het design van de Apple Watch behoudt? Dan is deze Slim TPU case zeker wat voor jou! Deze transparante case is vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit TPU en is gemaakt voor dagelijks gebruik. De Slim TPU Case is zacht, flexibel en zeer licht van gewicht. Hierdoor voegt de slim TPU case vrijwel geen extra bulk toe en voorziet het je Apple Watch van uitstekende bescherming tegen stoten, vlekken en krassen.

Transparant en Ultra Dun

Deze slim TPU Case is eenvoudig te bevestigen en sluit naadloos om de Apple Watch. De Slim TPU case is speciaal gemaakt voor de Apple Watch en beschikt over uitsparingen voor opladen en knoppen. Hierdoor is het mogelijk de Apple Watch op te laden met de TPU case eromheen.

Bestel deze TPU Case en bescherm jouw Apple Watch tegen dagelijkse invloeden

Meer

Apple Watch TPU Transparante Case Bescherming  Er zijn 4 producten.

Showing 1 - 4 of 4 items
Showing 1 - 4 of 4 items