Close

Afstandsbediening

Bekeken producten

DrPhone MX4 Air Mouse afstandsbediening - Draadloos Toetsenbord - 2.4G met Motion Sensing Game Handvat

8720118011102

Nieuw

DrPhone MX4 Air Mouse afstandsbediening - Draadloos Toetsenbord - 2.4G met Motion Sensing Game Handvat

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 16,49

Meer informatie

2.4G Draadloze Multi USB Air Mouse Remote Keyboard Fly air muis air Mouse voor Android TV Box IPTV Set Top Box Computer Projector, met USB IR extern toetsenbord Alles in één voor Kodi streaming TV box Smart TV ect.

Multifunctionele Air Remote Mouse: 2.4G draadloos toetsenbord en muis Combinatie, 6-Axis Somatosensorische en infrarood afstandsbediening.

Plug en Play: Met 3-Gyro + 3-Gsensor is het handiger om in horizontale en verticale modus te werken voor games en typen.

IR lerer: Kan tot 5 toetsen leren op uw tv IR-afstandsbediening, veel eenvoudiger voor uw Android Smart TV-box.

Veel gebruikt: Het ondersteunt Android TV Box, Smart TV, Network Media Player, Game Player, PC, Tablet, HTPC en PCTV, enz.

Voordelen:

- Sluit het aan en het werkt binnen enkele seconden.

- Wanneer de externe kant omhoog staat, is het toetsenbord uitgeschakeld, waardoor onbedoeld indrukken van toetsen wordt voorkomen.

- Op dezelfde manier zijn de afstandsbediening en de luchtmuis uitgeschakeld wanneer u deze omdraait naar de toetsenbordzijde.

- In muismodus werkt pagina omhoog / omlaag, werken de pijltoetsen en zijn er knoppen voor zowel het app-menu als het klikken met de rechtermuisknop.

Hoe te werken?

 Plaats de meegeleverde USB-dongle in de USB-poort van uw apparaat; het koppelen wordt voltooid zodra u de muiscursor op het scherm ziet en beweegt. Als het koppelen niet is gelukt, drukt u tegelijkertijd op de OK-knop en de TV-knop. Uw apparaat zou nu verbonden moeten zijn.

Belangrijke opmerking: aangezien dit een universele controller is, kunt u mogelijk sommige sleutels niet gebruiken, die mogelijk zijn toegewezen aan andere systemen en apparaten.

 

Specificatie:

  1) .Sensor: 3-Gyro + 3-Gsensor

2). Aantal knoppen: 81

3). Controle afstand:> = 10M

4). Batterijtype: AAA x2 (niet inbegrepen)

6). Grootte: 6.78 ’’ * 2.05 ’’ * 0.7 ’’

 

1 * USB-ontvanger

1 * gebruikershandleiding

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

16 andere producten in dezelfde categorie

Close