Close

Splitter

DrPhone LS02 - Dual 2 in 1 Lightning Audio splitter - Audio & Oplaadadapter Converter Smart Chip - iPhone / iPad - Goud

8720118054826

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,88

Datasheet

Type Kabel AansluitingLightning

Meer informatie

INSTRUCTIE: Om de kabel goed te laten werken, sluit je eerst de oplaadkabel en oordopjes aan op de adapter. Vervolgens sluit je de adapter aan op de telefoon. In deze volgorde moeten de stappen genomen worden.

Eersteklas geluidskwaliteit - ondersteun het volledige ecosysteem van bliksem-audio-hoofdtelefoons en ondersteun 24-bits 48khz verliesvrije uitvoer, houd de bliksem oortelefoons van de iPhone geluidskwaliteit zonder compromis.Gebouwd met dezelfde materialen als premium koptelefoonmerken, heeft premium digitale audioconversiechip voor een eersteklas audio- / geluidsuitvoer

Sluit de 8-pins oplader en hoofdtelefoonaansluiting aan, luister naar de muziek, of bellen en laad tegelijkertijd op met deze kabel. Het is net zo goed als bellen.

Deze dual lightning-adapter ondersteunt maximaal 48 kHz en 24-bit audio-output, houdt apple lightning ear pods geluidskwaliteit als origineel.

Opgewaardeerde chipset, waardoor de adapter compatibel is met o.a. iPhone 11/11 Pro MAX /7+7+/8/8+/X/XS/XS MAX

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close