Close

DrPhone 3 in 1 Cardreader OTG Adapter - Type C /Micro Sd /USB 2.0 - Zwart

8720118055663

Nieuw

DrPhone 3 in 1 Cardreader OTG Adapter - Type C /Micro Sd /USB 2.0 - Zwart

Meer details

5 Artikelen

€ 12,95 incl. BTW

Meer informatie

3 IN 1 USB EXTERNE OPSLAG: De kaartlezer en de multifunctionele externe geheugenstick zijn ontworpen voor het combineren van ingangen. Aan de ene kant combineert hij USB A met Macro USB, dit is een bijzonder en ideaal ontwerp dat zich onderscheidt van andere concurrenten.

COMPATIBILITEIT: De adapter met interfaces is compatibel met al uw apparaten. Aan de twee uiteinden met interfaces: Micro USB-aansluiting voor sommige Android-smartphones; normale USB A voor computers/Macs; TYPE-C-aansluiting voor USB C-apparaten zoals Samsung S8/Note8/MacBook pro/iMac/ Pixelbook/Yoga/Dell XPS en andere apparaten. Aan de zijkant met 2 interfaces voor uw TF-kaarten of USB-opslag.

MULTI-FUNCTIE: Met de 3 in 1 USB-adapter om uw mobiele telefoons, TF-kaarten of USB-opslag aan te sluiten op de computers, kunt u foto's, muziek, video en andere gegevens direct delen. Maak verbinding met elk mobiel apparaat dat USB OTG ondersteunt. Afspelen van video's/muziek direct vanuit het externe geheugen zonder ruimte op het apparaat in te nemen.

EASY USE AND TAKE: Voeding via USB Type-C/Micro USB/USB-poort, geen extra voeding nodig. Met de mini-vorm kunt u het apparaat in een zakje doen of aan de sleutelhanger bevestigen. Gemakkelijk te gebruiken, te nemen en te installeren, geen extra software-installatie nodig

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close