Close

USB Stick

Bekeken producten

LUXWALLET PD7 – Metalen USB Stick 64GB USB 3.1 Gen1 - Geheugen - Opslag - USB 3.0– 360 Graden Roteerbaar – 5 Gbps

8720118117163

Nieuw

LUXWALLET PD7 – Metalen USB Stick 64GB USB 3.1 Gen1 - Geheugen - Opslag - USB 3.0– 360 Graden Roteerbaar –  5 Gbps - Geschikt voor Windows/MAC/Linux- Zilver

Meer details

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 20,62

Meer informatie

Makkelijk te gebruiken:  Je hoeft geen software of complexe tools te installeren, sluit gewoon de USB-drive aan en begin met het opslaan, back-uppen en overbrengen van gegevens tussen apparaten en locaties.

High Speed ​​USB 3.0-flashdrive
: USB 3.0-geheugenstick met kwaliteitschips garandeert snelle en stabiele gegevensoverdrachten en is perfect voor het overbrengen van grote bestanden zoals films, video's, foto's, muziek en documenten.

Opslag: USB 3.0/3.1 stick heeft een ultrasnelle gegevens overdrachtssnelheid en een grote capaciteit tot 64GB, die al je favoriete media en belangrijke documenten kan bevatten. Het kan ook opslaan en overbrengen tussen verschillende apparaten, terwijl het een verscheidenheid aan gegevens ondersteunt, zoals muziek, video's, foto's, films, handleidingen, software, enz., om aan je dagelijkse behoeften te voldoen.

Prestaties: Ervaar hoge prestaties en breng snel bestanden over tussen apparaten met een USB 3.0. De leessnelheid is 60 tot 120 Mb/s. De USB 3.0-connector is achterwaarts compatibel met USB 2.0-poorten. Daarnaast heeft het een overdrachtssnelheid van 5Gbps.

Let op: Deze resultaten zijn vaak verschillend omdat elk test die er gedaan wordt anders kan zijn of de type bestand of de type USB poorten dat je gebruikt. Ga er dus niet van uit dat het altijd de aangetoonde Mb/s haalt maar dat het kan variëren en tot en met de aangetoonde MB/s kan gaan.

Behuizing: Duurzame metalen behuizing en 360 ° draaibare dop, gemakkelijk mee te nemen en met een opening voor het eventueel meedragen aan een sleutelhanger of andere hangers waar je het aan wil hangen.

Kenmerken:
-Hoge kwaliteit en hoge snelheden.
-360 ° rotatie creatief ontwerp.
-Originele chips beveiliging en stabiliteit.
-Plug & Play.
-USB 3.1 Gen 1 met 5Gbps overdrachtssnelheid
-Ruimte voor lanyards, koorts  etc
-Metalen behuizing

Specificaties:
-
Geschikt voor Windows/Linux/Mac Os. Computers/Laptops etc
-
Capaciteit 128GB ( werkelijke capaciteit van 64GB = ongeveer 58GB-60GB (dit komt omdat de USB zelf ook data erop heeft staan)
-
Materiaal Zinklegering metaal
-
Interface: USB3.0/3.1
-
Afmetingen: 70.1x16x9.1mm
-
Leessnelheid: Tot 120MB/S
-
Schrijfsnelheid :: Tot 60MB / S
-Kleur: Zilver

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close