Close

DrPhone Flashdrive 256 GB USB Stick iPhone / iPad / Samsung USB Stick - Micro USB Naar USB Type A - Zilver

8720118055427

Nieuw

DrPhone Flashdrive 256 GB USB Stick iPhone / iPad / Samsung USB Stick - Micro USB Naar USB Type A - Zilver

Meer details

5 Artikelen

€ 59,95 incl. BTW

Meer informatie

Is het geheugen van jouw telefoon helemaal vol? En zoek je een praktische en snelle manier om je bestanden op te slaan op een andere plek? Zet je documenten, presentaties, foto’s en video’s over op een USB stick. Als je bestanden op de flashdrive staan, heb jij weer opslagruimte op je smartphone.

De bestanden die je naar je USB stick hebt verplaatst kun je altijd nog bewerken, wissen of weer terugzetten op je telefoon. De flashdrive met 32 GB aan geheugen biedt jou een ideale manier om je bestanden te organiseren en extra externe opslagruimte. Je kunt de USB stick overal mee naar toe nemen. Een USB geheugenstick kan op alle computers, laptops en PC’s met een USB aansluiting moeiteloos gebruikt worden.

Deze multifunctionele USB stick heeft zowel een micro USB als een gewone USB uitgang. Daardoor kun je de bestanden makkelijk zonder een kabel van je smartphone afhalen. Om ze daarna via de gewone USB ingang van je PC naar je computer over te zetten. De USB stick is geschikt voor Android en Apple apparaten, dit doordat het ook een uitgang heeft voor de iPhone naast de micro USB uitgang.

Een USB memorystick werkt op de stroom van het apparaat waar de stick op aangesloten zit. De flashdrive is beschikbaar in de kleuren: roze, zwart, zilver en goud.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

5 andere producten in dezelfde categorie

Close