Groothandel/B2B

Allereerst onze dank voor uw interesse in DrPhone.

Wij bieden u via onze webshop de mogelijkheid een bestelling te plaatsen als bedrijf. Hierbij kunt u profiteren van bulkprijzen.  In de offerte aanvraag kunt u al uw gegevens achterlaten met het product wat u wilt, zodat wij een lucaratief offerte kunnen opstellen.

Hoe zit het nou precies met de betaling?

Betaling: Aan de hand van uw geinterresseerde product maken wij voor uw een offerte aan. De betaling is als volgt. We hanteren altijd 30/70 methode.  U betaalt vooraf de 30% en nadat u uw order binnen heeft gekregen betaalt u de overige 70%. Dit gaat door middel van een overschrijving.

Hoe zit het precies met bulkprijzen?

Korting: U kunt in aanmerking komen voor een aantrekkelijke korting op uw bestelling (15% T/M 75%) afhankelijk van het aantal . Deze korting wordt berekend middels een gestaffelde kortingsregeling op ons gehele assortiment.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Via de 'Contact' button kunt u een mail sturen. U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-41 78 77 79

Bekijk ons breed assortiment die dagelijks wijzigt op www.drphone.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verzending: Nadat wij samen tot een akkoord zijn gekomen en het bedrag van 30% is betaald wordt uw bestelling besteld. Als wij de aantal op voorraad hebben wordt het direct uit voorraad geleverd. Indien dit niet het geval is worden de producten besteld bij onze leverancier. Wij vergoeden de verzendkosten en invoerrechten. Wij kunnen ook aan dropshipping doen. Bij dropshipping worden de producten rechtsreeks vanuit de leverancier naar u verstuurd. De eventuele kosten voor de invoer zullen wij vergoeden.

In de onderstaande kolom kunt u uw offerte aanvraag doen. Wij zullen u binnen 24 uur een responds geven met de prijzen. Wij stellen de belangstelling voor ons bedrijf alvast zeer op prijs.

Met vriendelijke groeten,

Team DrPhone

Vraag een offerte aan via onze contactpagina