Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
DracoDesign Draco 6X Hand Polished Aluminium 6061

Gemaakt van precisie 5 axis CNC gefreesd Aircraft grade aluminium
De Draco 6X  voor de iPhone 6 is gemaakt van een stuk aluminium van dezelfde kwaliteit aluminium als wat voor vliegtuigen gebruikt wordt. Deze case beschermt uw telefoon dus zeker tegen vallen en stoten. De case is gemaakt met een zeer precieze 5 axis CNC frees machine, en is ...

Gemaakt van precisie 5 axis CNC gefreesd Aircraft grade aluminium
De Draco 6X  voor de iPhone 6 is gemaakt van een stuk aluminium van dezelfde kwaliteit aluminium als wat voor vliegtuigen gebruikt wordt. Deze case beschermt uw telefoon dus zeker tegen vallen en stoten. De case is gemaakt met een zeer precieze 5 axis CNC frees machine, en is daardoor perfect op ieder vlak.

Biedt valbescherming
De Draco 6X bumper beschikt over schok absorberende silicone pads voor bescherming en om de pasvorm voor de iPhone 6 te maximaliseren. De details aan de zijkant geeft de unieke DracoDesign curve weer wat gelijk ook een afspiegeling is van de superieure kwaliteit.

Interfereert niet met het signaal van uw iPhone 6
De Draco bumper is met precisie ontworpen en houdt rekening met de positie van de antenne om radio beinvloeding te minimaliseren. De boven en onderkant van de Draco bumper zorgen ervoor dat de antenne volledig gebruikt wordt en geen ruis veroorzaakt zoals andere aluminium of metalen bumpers.

Ergonomisch ontwerp dat aangenaam in je hand ligt
Deze case is zodanig ontworpen dat het zeer aangenaam aanvoelt in de hand. U zult de kwaliteit letterlijk voelen. Verander uw iPhone6 vandaag nog in een kunstwerk en pronk met deze unieke DracoDesign Case.
Speciaal gemaakt voor de iPhone 6
De Draco 6X is een speciale editie van de Draco 6 serie. Het verschil zit voornamelijk in dat er veel meer werk in de 6X versie zit. De 6X is speciaal met de hand gepolijst om zo een zeer aangenaam en premium uiterlijk te creeren. DracoDesign heeft als gevolg een van de mooiste cases voor de iPhone 6 op de markt gebracht. 

Meer

DracoDesign Draco 6X Hand Polished Aluminium 6061   Er zijn 1 producten.

Showing 1 - 1 of 1 item
Showing 1 - 1 of 1 item