Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
DracoDesign DUCATI Official iPhone 6 Snap On Hardcase MOTO GP

DUCATI & DRACOdesign samenwerking
onder de samenwerking van DUCATI en DRACOdesign is deze DUCATI Ultra Slim Case ontstaan als een beschermende case met een unieke look. De afbeeldingen en LOGO van de DUCATI superbikes zijn door DUCATI zelf ontworpen. De case zelf is uiteindelijk zelf gebouwd door DRACOdesign. Deze case is zodanig gebouwd dat het ...

DUCATI & DRACOdesign samenwerking
onder de samenwerking van DUCATI en DRACOdesign is deze DUCATI Ultra Slim Case ontstaan als een beschermende case met een unieke look. De afbeeldingen en LOGO van de DUCATI superbikes zijn door DUCATI zelf ontworpen. De case zelf is uiteindelijk zelf gebouwd door DRACOdesign. Deze case is zodanig gebouwd dat het met een simpele klik geinstalleerd kan worden. Deze case biedt niet alleen bescherming tegen stoten en krassen maar geeft je iPhone 6 ook nog eens een unieke look.
Superieure kwaliteit afbeelding en krasbestendig
De case is gemaakt van hoogwaardige polycarbonaat met een aluminium zijstuk om bijvoorbeeld extra accessoires aan te hangen. De graphics op de cases zijn gemaakt met IMR processing waarbij dus een hoge resolutie is genomen voor superieure en scherpe afbeeldingen waarbij de case ook nog eens krasbestendig is.

Meer

DracoDesign DUCATI Official iPhone 6 Snap On Hardcase MOTO GP  Druk één van de categorieën