DracoDesign Ventare 6X Hand Polished Aluminium 6061

Aerodynamisch, met de hand gepolijste body. Een nieuwe designer bumper van DRACOdesign.

De ventare 6X voor de iPhone 6 is een premium aluminium case geinspireerd door auto's en motoren. De Ventare 6X case laat niet alleen DRACOdesign haar unieke curve lijn zien in de case maar biedt ook nog eens een comfortabele grip en aerodynamische look. Deze...

Aerodynamisch, met de hand gepolijste body. Een nieuwe designer bumper van DRACOdesign.

De ventare 6X voor de iPhone 6 is een premium aluminium case geinspireerd door auto's en motoren. De Ventare 6X case laat niet alleen DRACOdesign haar unieke curve lijn zien in de case maar biedt ook nog eens een comfortabele grip en aerodynamische look. Deze case is met de hand gepolijst. De Ventare 6X is dan ook een van de meest premium cases die je voor de iPhone 6 kunt vinden.

De Ventare 6X is 100% gemaakt van vliegtuig aluminium materiaal. Hierdoor blijft de bumper zeer licht maar biedt het maximale bescherming voor de iPhone 6. Het nieuwe design, waarbij met een CNC machine de zijkant een zilveren  gepolijste look heeft gekregen, ziet er niet alleen fraai uit maar biedt ook een comfortabele grip. De bumper is tot 1mm aan beide kanten verhoogd, hierdoor is het mogelijk om de iPhone 6 op oppervlakken te plaatsen zonder de achterkant of voorkant te beschadigen. Met schokabsorberende kussens geinstalleerd in de zijkanten van de case zal de iPhone 6 Plus beschermt zijn tegen vallen, stoten en krassen.

Meer

DracoDesign Ventare 6X Hand Polished Aluminium 6061  Er zijn 2 producten.

Showing 1 - 2 of 2 items
Showing 1 - 2 of 2 items