Close

Home

Bekeken producten

DrPhone L10 Series – Vrouwen Smartwatch + Stappenteller – Waterproof – Milanese Band – Zilver

8720118007709

Nieuw

True Fitness Multi-Sport Mode Watch - Stijlvol en veelzijdig, dit slimme dameshorloge maakt gebruik van Bluetooth 4.0-technologie om je hartslag, genomen stappen, slaap, sedentair gedrag, calorieën en fysiologische herinneringen, een wekker, en nog veel meer bij te houden!

Meer details

998 Artikelen

€ 69,95 incl. BTW

Meer informatie

True Fitness Multi-Sport Mode Watch 

Stijlvol en veelzijdig, dit slimme dameshorloge maakt gebruik van Bluetooth 4.0-technologie om je hartslag, genomen stappen, slaap, sedentair gedrag, calorieën en fysiologische herinneringen, een wekker, en nog veel meer bij te houden!

Real-Time Connectiviteit -

De L10 smartwatch heeft ook toegang tot de camera, sms- en sms-waarschuwingen, verbinding met Facebook, Twitter en WhatsApp en andere dagelijkse behoeften.

Outdoor, Waterproof Design 

De 1,04 inch (half-radiaal) bolvormige glazen LCD-scherm met rond scherm, een w/hoge roestvrijstalen behuizing en IP68 waterdichtheid houden je horloge veilig onder de douche, bij het zwemmen, op het strand of bij het zweten op een harde training.

Modieuze Lady Style 

De perfecte combinatie van technologie met een slank, verfijnd en elegant horloge, 5 dynamische wijzerplaten om uit te kiezen. Intelligent gevoel, til uw pols op om het scherm wakker te maken.

Premium Cadeau- en opbergdoos 

Elk Smart Touch-horloge wordt geleverd met een mooie, herbruikbare doos die een zachte, PU-leren voering en een slanke, zwarte buitenkant van aanraakpapier heeft, zodat het perfect is voor het geven van cadeaus op verjaardagen of jubilea.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close