Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Draadloos Opladen

Wilt U met gemak uw iPhone 6S / 6 kunnen opladen? Dat is vanaf nu mogelijk! U kunt op uw werk of thuis de USB kabel van de QI oplaadpad in een stopcontact doen (d.m.v. een stopcontactstekker). Hierna kunt u de iPhone 6S / 6 op de pad leggen om deze eenvoudig op te laden. Geen gedoe meer met iPhone 6S / 6 kabels die snel stuk gaan. Met deze oplaa...

Wilt U met gemak uw iPhone 6S / 6 kunnen opladen? Dat is vanaf nu mogelijk! U kunt op uw werk of thuis de USB kabel van de QI oplaadpad in een stopcontact doen (d.m.v. een stopcontactstekker). Hierna kunt u de iPhone 6S / 6 op de pad leggen om deze eenvoudig op te laden. Geen gedoe meer met iPhone 6S / 6 kabels die snel stuk gaan. Met deze oplaadpad bespaart U tijd en wordt uw leven een stuk gemakkelijker. Neem dat maar als advies van Drphone!

De case beschermt daarnaast ook nog eens de iPhone 6S / 6 tegen stoten en krassen.

Wat krijgt u er allemaal bij?
- Een hoogwaardige ‘’receiver’’ case op maat uitgesneden voor de iPhone 6S / 6
- Een QI oplaadpad
- Een micro USB oplader

Hoe gebruik ik de case en oplaadpad?

U kunt de micro USB in de QI-lader stoppen en deze bijvoorbeeld in de USB poort van uw computer of laptop aansluiten. Uiteraard kunt u het ook d.m.v. een stopcontactstekker in een stopcontact doen. Vervolgens plaatst u de Qi lader op een gewenste plek en doet u de iPhone 6 met de case om op de oplaadpad. Deze zal direct beginnen met opladen.

Meer

Draadloos Opladen  Er zijn 12 producten.

Showing 1 - 12 of 12 items
Showing 1 - 12 of 12 items