iPhone X hoesjes / cases

Op zoek naar een iPhone X hoesje? Wij bieden u de meest unieke iPhone X cases van Nederland.  In onze assortiment kunt u van alle soorten iPhone X  hoesjes/cases vinden die uw iPhone X  beschermt.  Zoekt u een doorzichtige iPhone X  hoesje of juist een iPhone X case die u telefoon volledig beschermt? Bekijk snel onze complete aanbod!

iPhone X hoesjes / cases  Er zijn 5 producten.

Subcategorieën

 • Carbon Armor Ultimate...

  Met deze case kun je jou iPhone X in stijl beschermen tegen vallen, stoten, vuil en krassen. De case beschikt over ingebouwde knoppen zodat je van alle functies gebruik kan maken met de case om. Door de fijne structuur van de TPU materiaal voelt de case zeer fijn aan in de hand. Deze slanke case is daarom ook een must have voor de iPhone X! 

 • iphone x battery case

  iphone x battery case,

  high capacity

  input voltage: 5V

  outout voltage: 5V

  outout current: 0,8V

  input current 0,8V

 • Hard Case 360º...

  Hard Case 360º Ptotection iPhone X

  hard kunststof hoesje voor de iPhone X van DrPhone met een glazen screen protector,

   Het kunststof hoesje bestaat uit twee delen, en klikt om de voor- en achterkant van de iPhone. 

 • iPhone X Drop Proof...

  iPhone X Drop Proof Card Case Verstevigde Randen 

  handig om je kaarten in te stoppen max 2

  en met de verstevigende randen beschermt het ook glas op krassen en dergelijke

 • Soft Gel Ultradunne...

  Anti-transpiratie / anti-vingerafdruk

   Geen zweet of vingerafdrukken meer op je iPhone! Het materiaal in deze hoes is bestand tegen zweet en vingerafdrukken, waardoor uw iPhone en hoesje er altijd weer nieuw uitzien!

  shockproof

  Heb je ooit je hart in je mond gehad toen je je telefoon liet vallen? Nou vrees niet meer! Onze iPhone Hybrid-hoes is volledig schokbestendig, zodat de impact van de druppels wordt opgevangen door de hoes, waardoor uw vorige iPhone niet beschadigd raakt

  Speciale uitsparingen voor gemakkelijke toegang

  Als u de hoofdtelefoonaansluiting wilt laden of gebruiken, hoeft u de behuizing niet uit te doen. Speciale uitsparingen waarmee u volledige toegang tot de poorten en hoofdtelefoonaansluiting hebt

   Ultradun

   Waarom zou je een leuke nieuwe iPhone kopen die echt slim en slank is om er maar een groot en volumineus hoesje overheen te krijgen! Dit verbergt zijn natuurlijke schoonheid en verfijnd ontwerp. Deze ultradunne hoes zorgt ervoor dat de originele Apple iPhone eruitziet en aanvoelt terwijl je je iPhone nog steeds beschermt tegen voor- en achterkant

   Easy Fit

   Deze case duurt letterlijk minder dan 10 seconden om te installeren en is een eenvoudig klemblok dat geen vaardigheid of technische ervaring vereist. Deze hoes is ook gemakkelijk te verwijderen wanneer nodig en zal je telefoon niet beschadigen tijdens het proces. Als je van een hoesje houdt waar het eenmaal is aangebracht, behoudt het de look en feel van de originele Apple iPhone, dan is deze hoes zeker iets voor jou!

 • Flower Bloemen Case...

  Deze bloemen hoes voor de iPhone x is perfect voor mensen die opzoek zijn naar een stijlvolle case. De case is gemaakt van TPU. De case beschermt tegen stoten, krassen en vuil. Wanneer je hoesje op een harde tegelvloer valt, dan vangt het hoesje in ieder geval de eerste klap op. Verder zijn aan alle uitsparingen gedacht dus kun je alle functies blijven gebruiken met de case om. Aan de achterkant zul je een aantal met de hand ingezette kristallen vinden.

Showing 1 - 5 of 5 items
Showing 1 - 5 of 5 items