Close

Home

Bekeken producten

Lenovo Watch 9 - Quartz Smartwatch – 5ATM Water Resistant – Bluetooth 5.0 – Saffierglas - Wit

Nieuw

Met de gratis applicatie kun je o.a. je slaap monitoren, de gemaakte stappen terugvinden en ook nog eens als alarm gebruiken.

Meer details

10 Artikelen

€ 49,95 incl. BTW

Meer informatie

Feature horloge met 5ATM Waterdicht Waardering

Een van de dingen die de Lenovo horloge 9 apart beschikbaar stellen van vele andere feature-beladen smartwatches is zijn 5ATM waterdicht rating - is bestand tegen de druk overeenkomt met een diepte van 50 meter, waardoor het een charme wanneer zij worden blootgesteld aan regen, opspattend water, ondiepe zwemmen.

Toon Health Parameters

Dit SmartWatch kan de tijd, datum, stappen, afstand en calorieën duidelijk weer. Laat u meteen weten wat uw sport gegevens.

Hartritmemonitor

Het kan nauwkeurig te bewaken peulvruchten en actieve en rust hartslag kan wijzigen om een ​​professioneel hartslag rapport te genereren.

Sync Sports Gegevens

Wanneer Bluetooth gekoppeld uw smartphone, kunt u uw gegevens synchroniseren met de Android-telefoon en iOS telefoon. Het geeft je een real-time beoordeling van uw oefening gedurende de dag.

Sleep Monitor

Ben je benieuwd naar uw kwaliteit van de slaap? Sleep monitorfunctie zal u het antwoord geven.

Bel / APP Message Reminder

Vertel je met trillingen tijdens een gesprek of bericht binnenkomt, je nooit zorgen te maken over het missen van alle belangrijke gesprekken of informatie.

Wekker

Wees niet bang dat je wekker wakker zou anderen omdat dit trilfunctie gewoon maakt je wakker zijn.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close