OnePlus

OnePlus is een Chinese smartphone fabrikant opgericht in december 2013. Het hoofdkwartier is gestationeerd in Shenzhen in China. Afgezien van het vasteland van China, bedient het bedrijf 42 landen en regio's over de hele wereld met ingang van maart 2016. OnePlus is opgericht op 16  december 2013 door voormalig Oppo onderdirecteurs Pete Lau en Ca...

OnePlus is een Chinese smartphone fabrikant opgericht in december 2013. Het hoofdkwartier is gestationeerd in Shenzhen in China. Afgezien van het vasteland van China, bedient het bedrijf 42 landen en regio's over de hele wereld met ingang van maart 2016. OnePlus is opgericht op 16  december 2013 door voormalig Oppo onderdirecteurs Pete Lau en Carl Pei. Volgens de Chinese overheidsdocumentatie is Oppo de enige aandeelhouder in OnePlus. Hoewel Lau eerst ontkende dat OnePlus een dochteronderneming van Oppo is, gaven ze bij de vrijgeving van de regelgeving toe dat OnePlus eigendom is van Oppo.[1] Het hoofddoel van OnePlus was om een smartphone te maken die een goede balans is tussen high-end kwaliteit en een lagere prijs dan de telefoons in zijn prijsklasse.

OnePlus’ Journey From the Eyes of a Skeptic

Meer

OnePlus  Druk één van de categorieën

Subcategorieën

 • Oneplus 5

  Zorg ervoor dat uw OnePlus 5 optimaal is beschermd tegen krassen, valschade & barsten. Wij bieden u de meest unieke cases van Nederland.  In onze assortiment kunt u van alle soorten OnePlus 5 hoesjes/cases vinden die uw OnePlus 5 beschermd maar ook vindt u hier OnePlus 5 screenprotectors, kabels, laders, externe batterijen & houders. Bekijk onze ruime assortiment met talloze merken en bescherm uw OnePlus 5 optimaal.

 • OnePlus 3 / 3T

  Zorg ervoor dat uw OnePlus 3 optimaal is beschermd tegen krassen, valschade & barsten. Wij bieden u de meest unieke cases van Nederland.  In onze assortiment kunt u van alle soorten OnePlus 3 hoesjes/cases vinden die uw OnePlus 3 beschermd maar ook vindt u hier OnePlus 3 screenprotectors, kabels, laders, externe batterijen & houders. Bekijk onze ruime assortiment met talloze merken en bescherm uw OnePlus 3 optimaal.

 • OnePlus Two

  Zorg ervoor dat uw OnePlus Two optimaal is beschermd tegen krassen, valschade & barsten. Wij bieden u de meest unieke cases van Nederland.  In onze assortiment kunt u van alle soorten OnePlus Two hoesjes/cases vinden die uw OnePlus Two beschermd maar ook vindt u hier OnePlus Two screenprotectors, kabels, laders, externe batterijen & houders. Bekijk onze ruime assortiment met talloze merken en bescherm uw OnePlus Two optimaal.

 • OnePlus One

  Zorg ervoor dat uw OnePlus One optimaal is beschermd tegen krassen, valschade & barsten. Wij bieden u de meest unieke cases van Nederland.  In onze assortiment kunt u van alle soorten OnePlus One hoesjes/cases vinden die uw OnePlus One beschermd maar ook vindt u hier OnePlus One screenprotectors, kabels, laders, externe batterijen & houders. Bekijk onze ruime assortiment met talloze merken en bescherm uw LG G3 optimaal.