Close

Otterbox Defender Case HTC One (M8) Blueprint

Nieuw

Wilt u zeker zijn van een ultieme bescherming voor uw HTC One M8? Met de OtterBox Defender Case heeft u de garantie dat uw tablet zo goed als nieuw blijft. De unieke case is opgebouwd uit 3 lagen en zorgt voor een uitstekende bescherming tegen stoten, vallen en stof. De otterbox defencer hoes wordt geleverd inclusief een houder met een draaibare riemclip, zodat u uw case aan uw broekriem kunt bevestigen. 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 29,95 incl. BTW

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ulitieme bescherm case voor uw Htc one M8, dan is de Otterbox Defender voor de M8 een uitkomst. Deze ijzersterke verdediging bestaat uit wel drie lagen die uw toestel als nieuw houdt De eerste laag is doorzichtig en beschermt het display. Laag nummer twee bestaat uit een zeer stevig Polycarbonaat-omhulsel en voorkomt onder andere valschade. De laatste laag is een siliconen omhulsel waarmee schokken en stoten afgeweerd worden en bovendien heeft u een goede grip op uw toestel.

Over deze schil komt een stevige rubberen case met strategisch en afsluitbare uitgesneden stukken zodat u bij alle connectoren kunt komen terwijl uw toestel in de case zit. Je hoeft hem dus niet elke keer uit zijn veilige case te halen. De Otterbox Defender HTC One M8 wordt geleverd inclusief een holster met draaibare riemclip om hem aan je riem te dragen.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close