• Nieuw

LUXWALLET SkySparky – Mini Beginners Drone – 2.4GHz Drone – Mini Quadcopter Drone – Met Verlichting – Voicecontrol – Wit

€ 44,95
Inclusief belasting
 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Duik in de opwindende wereld van drones met de LUXWALLET SkySparky Mini beginners drone! Deze drone is speciaal ontworpen voor nieuwkomers in de wereld van het dronevliegen, en biedt een combinatie van eenvoudige bediening, indrukwekkende functies en een betaalbaar prijskaartje.

Belangrijkste kenmerken van de SkySparky Mini:

2.4 GHz Frequentie: Geniet van een stabiele en betrouwbare verbinding dankzij de 2.4 GHz frequentie. Dit zorgt voor een soepele vlucht en nauwkeurige bediening, zelfs voor beginners.

Stemcontrole: Laat je stem de leiding nemen! Met de geavanceerde stemcontrolefunctie kun je eenvoudige commando's geven om de drone te besturen, waardoor de drempel voor bediening nog lager wordt.

Mooie Verlichting: Voeg een vleugje flair toe aan je drone-ervaring met de prachtige verlichting van de SkySparky Mini. Of je nu overdag of 's nachts vliegt, de drone ziet er altijd spectaculair uit.

Beschermende Romp: Maak je geen zorgen over onbedoelde stoten of crashes. De drone is voorzien van een beschermende romp die de gevoelige componenten beschermt, waardoor de levensduur van je drone wordt verlengd.

360° Stunt: Laat indrukwekkende stunts zien met de 360° stuntfunctie. Verbaas vrienden en familie met spectaculaire manoeuvres die gemakkelijk te activeren zijn.

Stijgen en Landen met 1 Knop: Vliegen was nog nooit zo eenvoudig. Met de éénknopsfunctie stijgt je drone moeiteloos op en landt hij met precisie, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van het vliegplezier.

Hoogtevasthouding: De drone beschikt over een hoogtevasthoudingsfunctie, waardoor je gemakkelijk een constante vlieghoogte kunt handhaven. Dit maakt het ideaal voor beginners die hun dronevaardigheden willen verbeteren.

Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de dronewereld of een cadeau zoekt voor een drone-enthousiasteling, de LUXWALLET SkySparky Mini biedt een complete en opwindende vliegervaring. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Kenmerken:

- 2.4 GHz Frequentie

- Stemcontrole

- Mooie Verlichting

- Beschermende Romp

- 360° Stunt

- Stijgen en Landen met 1 Knop

- Hoogtevasthouding

- Mobiele App

Specificaties:

- Merk: LUXWALLET

- Model: SkySparky

- Kleur: Wit

- Frequentie: 2.4G

- Quadcopter-batterij: 3.7V 350mAh lithiumbatterij

- Oplaadtijd: ongeveer: 45 minuten

- Vliegtijd: 7 minuten

- Afstandsbediening afstand: ongeveer 50m

Vierhoek grootte: 9x8x3,5 cm

8720118081259
5 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.