Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Rock® Royce Hybrid Protection iPhone 6 Plus Case

Rock® Cases staan garant voor een langdurige en stijlvolle bescherming van je smartphone. De Rock® Royce case is vervaardigd uit een unieke combinatie van materialen. Het flexibele TPU en polycarbonaat zorgen voor een sterke case met een perfecte pasvorm om je smartphone. De hoes beschermt de Apple iPhone 6 Plus uitstekend tegen stoten, krassen ...

Rock® Cases staan garant voor een langdurige en stijlvolle bescherming van je smartphone. De Rock® Royce case is vervaardigd uit een unieke combinatie van materialen. Het flexibele TPU en polycarbonaat zorgen voor een sterke case met een perfecte pasvorm om je smartphone. De hoes beschermt de Apple iPhone 6 Plus uitstekend tegen stoten, krassen en vallen. De Rock® Royce is slank ontworpen, waardoor de vorm van je toestel behouden blijft.

Specifieke uitsparingen zorgen ervoor dat poorten en knoppen van je smartphone toegankelijk zijn. Het uiterlijk zorgt niet alleen voor een fraaie hoes, ook ben je zeker van extra grip. Je smartphone zit in deze hoes stevig op zijn plaats. De Rock Royce voor de Apple iPhone 6 Plus  is te verkrijgen in verschillende kleuren. Bescherm je toetsel vandaag nog in stijl tegen ongewenste schade!

Meer

Rock® Royce Hybrid Protection iPhone 6 Plus Case  Er zijn 1 producten.

Showing 1 - 1 of 1 item
Showing 1 - 1 of 1 item