Hoesjes & Cases Samsung Galaxy S5 Mini

Op zoek naar een Samsung Galaxy S5 Mini hoesje? Wij bieden u de meest unieke Samsung Galaxy S5 Mini cases van Nederland.  In onze assortiment kunt u van alle soorten Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes/cases vinden die uw Samsung S5 Mini beschermt.  Zoekt u een doorzichtige Samsung Galaxy S5 Mini hoesje of juist een Samsung Galaxy S5 Mini case die u ...

Op zoek naar een Samsung Galaxy S5 Mini hoesje? Wij bieden u de meest unieke Samsung Galaxy S5 Mini cases van Nederland.  In onze assortiment kunt u van alle soorten Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes/cases vinden die uw Samsung S5 Mini beschermt.  Zoekt u een doorzichtige Samsung Galaxy S5 Mini hoesje of juist een Samsung Galaxy S5 Mini case die u telefoon volledig beschermt? Bekijk snel onze complete aanbod!

Meer

Hoesjes & Cases Samsung Galaxy S5 Mini  Druk één van de categorieën

Subcategorieën

 • Rearth® USA Samsung...

  Rearth® is een van de meest mooie en stevig gebouwde hybrid cases van de wereld. De case is uitgerust met een anti-kras laag om krassen te voorkomen. Door zijn unieke design is de case ook bestand tegen vallen en stoten. De Rearth Hoesje voor uw Samsung Galaxy S5 is daarnaast ook ontworpen om de knoppen van de telefoon beter te kunnen bedienen met de case om. Bij elke Rearth Case zit er inclusief een Ringke Samsung Galaxy S5 Mini HD schermfolie erbij.

  Kenmerken:
  - Anti-kras laag
  - Kwalitatief
  - Super Design
  - Inclusief Ringke HD schermfolie t.w.v. €14,95,-
  - Doe het zelf : Personaliseer uw case
  - Bijgevoegde Dust Cap : Nooit meer kleine stof deeltjes in uw telefoon.
  - Nieuwe Active Touch Technology : The New Active Touch - technologie is ontworpen voor een meer natuurlijke , responsief gevoel bij het duwen van het volume en power knop

 • Nillkin® Frosted...

  De matte afwerking geeft de backcover voor de S5 Mini een strakke uitstraling. Tevens zorgt de matte laag voor een comfortabele ligging in de hand en dat de hoes stof- en vingerafdrukvrij blijft. Het materiaal is slijtvast, antislip, stofdicht en gemakkelijk schoon te maken. De case is van hoogwaardige materialen gemaakt waardoor er geen stof op de case blijft plakken. Alle knoppen blijven bedienbaar. inclusief displayfolie en schoonmaakdoekje voor de scherm voor een complete bescherming.

 • S5 mini Ultradunne...

  De ultradunne case is gemaakt van TPU plastic materiaal en sluit naadloos aan op uw Samsung Galaxy S5 Mini. Met deze ultradun case kunt u uw nieuwe Samsung Galaxy S5 mini beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Deze 0,3 mm ultradunne hoesje voor uw Samsung Galaxy S5 mini is de perfecte keuze voor u!