Accessoires

Opzoek naar Samsung Galaxy S8 oplaad kabels? Sportbanden of autoladers? Bij DrPhone kunt u alle accessoires vinden voor uw Samsung Galaxy S8. Zie hieronder voor de volgende categorieën;

✓ S8 Opladers
✓ S8 Sportbanden
✓ S8 Virtual Bril
✓ S8 Screenprotectors 
✓ S8 auto)laders
✓ S8 externe batterijen

Accessoires   Er zijn 8 producten.

Subcategorieën

 • (glazen) Screen...

  Hier vindt u allerlei screenprotectors voor de Samsung Galaxy S8. Hier kunt u volgende typen screenprotectors vinden;

  Anti-Glare: minder weerspiegeling onder de zon, kleurkwaliteit van scherm komt meer naar voren onder de zon.
  (bescherming tegen krassen)

  Anti-Fingerprint: zorgt ervoor dat er geen vingerafrukken op de screenprotector te zien zijn. Hierdoor blijft uw scherm schoon. (bescherming tegen krassen en vuil)

  Anti-Shock: flexibel, makkelijk aan te brengen, anti-shock, na een val of wanneer iets hards op komt blijft uw scherm heel. (bescherming tegen vallen en stoten)

  Premium Glazen; ultra dunne glazen waarbij functies als anti-shock, anti-fingerpint en soms zelfs anti-glare te vinden zijn. (All in one). Zeer gemakkelijk om aan te brengen en ziet er het beste uit op uw beeldscherm wanneer u deze erop heeft geplakt. (Volledige bescherming)

 • Kabels

  Wist u dat de nieuwe S8 series de Type-C kabels gebruikt? Dit zijn de nieuwe variant van kabels die bestemd is om uw S8 op te laden. Bij www.drphone.nl vindt u diverse kabels zoals; 3 meter kabels voor uw S8 of de 1 meter oplaadkabel of juist op zoek naar een sterke kabel? Bekijk alle type-C kabels die er voor uw Samsung S8 

 • Sportband

  Wilt u ook bereikbaar blijven, muziek luisteren en sport applicaties gebruiken tijdens het sporten? Dan is een sportarmband voor de S8 de beste oplossing. Uw toestel zit er veilig in en is spatwater dicht. Door de transparante voorkant kunt u uw toestel gemakkelijk bedienen zonder het uit te nemen van de case. De armband sluit met klittenband om uw arm. De armband is zeer comfortabel en veilig, daarnaast kunt u gemakkelijk uw resultaten meten en vastleggen. De armband voor de Samsung S8 is van extra sterke kwaliteit.

 • Autoladers

  De autoladers in uw auto zijn onmisbaar. Hoe vaak heeft u wel meegemaakt wanneer u onderweg bent in uw auto dat uw batterij leegraakt. Met de autoladers kunt u nu onderweg uw batterij opladen door middel van onze verschillende autoladers. 

 • Adapters

  Op zoek naar adapters? Bekijk hier de volledige assortiment adapters voor de Samsung S8. Hier kunt u verschillende adapters vinden zoals 3 poorten, 4 poorten, merk adapters, kwaliteit adapters en nog veel meer. 

 • Houders

  Hier kunt u verschillende soorten houders vinden voor uw Samsung S8. U kunt denken aan autohouders, fietshouder etc. Bekijk nu de assortiment voor de Samsung S8 om een passende houder te vinden voor uw Samsung S8.

 • Selfie

  Hier kunt u alles vinden wat te maken heeft met SELFIE. Zoals iedereen al weet is de selfie woord erg populair en daarom worden er allerlei accessoire gemaakt op uw selfie te ondersteunen, zo ook bij DrPhone. Bekijk hier alle accessoire wat te maken heeft met het woord Selfie. Denk hierbij aan Selfiesticks, LED Selfie light lamp en nog veel meer.

 • Dockingstation

  Op zoek naar een dockingstation voor uw Samsung S8? Hier kunt u de verschillende dockingstations vinden die bestemd zijn voor uw samsung S8. 

Showing 1 - 8 of 8 items
Showing 1 - 8 of 8 items