Close

Blender

Bekeken producten

DrPhone DB1 Draagbare Blender - Juicer Cup – Fruitmix met 2000 mAh batterij - 380ml - 180W – Roze

8720118053942

Nieuw

DrPhone DB1 Draagbare Blender - Juicer Cup – Fruitmix met 2000 mAh batterij - 380ml - 180W – Roze

Meer details

€ 24,75

Meer informatie

Klein maar krachtig: deze krachtige blender op batterijen kan 10-12 kopjes per lading produceren. Laad altijd eerst 2 tot 3 uur voor het eerste gebruik op via de USB-poort
(wij adviseren om de blender op te laden met een 1A stabiele voeding, dit is het beste te doen via een usb poort van je computer, laptop,tv of adapter met een maximale voeding van 1A)

Voeg vervolgens uw ingrediënten toe en schakel het apparaat in voor een smakelijke smoothie of shake in 90 seconden.

Daarnaast is er ook een koord erbij, deze koord is handig om het over je hand te doen zodat je het altijd bij de hand heb en niet hoeft vast te houden, je kan het invullen zoals je het zelf wilt met de koord functie.

Eenvoudig en veilig in gebruik: dankzij de bediening met één knop is deze draagbare blender snel en gemakkelijk te gebruiken. Ingebouwde veiligheidsvoorzieningen voorkomen oververhitting en zorgen er ook voor dat de unit niet werkt als componenten niet goed zijn gemonteerd.

Duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan: deze krachtige smoothie-blender is gemaakt van hoogwaardige BPA-vrije en food-grade materialen, heeft een duurzaam 6-punts 304 roestvrijstalen blendermes en een 2000 mAh-batterij die een 3,7 V-motor aandrijft. Let op: Dit is geen speelgoed, hou het zover mogelijk uit de buurt van kinderen.

Deze compacte lichtgewicht blender is ideaal om in een sporttas, aktetas of handtas te stoppen, zodat je altijd een gezonde optie hebt, waar je ook bent. Met een afmeting van 75x75x230mm is deze draadloze reisblender gemakkelijk op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

Draagbaar en multifunctioneel: deze smoothie-blender kan ijs, bevroren fruit, zaden, stengel en groente heel goed fijnmaken en binnen 20 seconden heerlijke zijdezachte smoothieshakes krijgen. Het is zeer draagbaar voor reizen, kamperen, vissen enz.

Specificatie:
Kleur: roze
Materiaal: Plastic / PC / Rubber
Volume: 380ml
Max. power: 180W
Motor: DC 3.7V, 22000 rpm±15%
Motor rotatie: onbelast:<22000RPM, Belasting: 15000RPM
Werkende stroom: 10-12A
Afmetingen : 75x75x230mm
Gewicht: 460g

Let bij het aanschaffen van je blender op de volgende tips & gevaren:

-Steek je handen niet in je blender en probeer de messen niet aan te raken.

-Gebruik je blender niet tijdens het opladen en laat je blender niet draaien zonder dat er iets in zit.

-We raden het af om geen hete vloeistoffen van meer dan 50 graden erin te doen, dit kan schade of lekkage veroorzaken.

-Laad je blender op voordat je hem voor het eerst gebruikt. De lampjes worden rood tijdens het opladen en blauw als ze volledig zijn opgeladen.

- We raden af om je fruit of andere ingrediënten in kleine stukjes te snijden en begin altijd met het toevoegen van een vloeistof zoals water of melk.

-Je kunt ijs mengen. Zorg ervoor dat je blender eerst voldoende vloeistof bevat en dat je blokjes niet te groot zijn.

- Rode en blauwe knipperende lampjes betekenen dat je pot niet is uitgelijnd met je basis. Om dit op te lossen, moet de pijl op de pot op één lijn staan ​​met de schakelaar op de basis.

- Rode knipperende lampjes betekenen dat je blender moet worden opgeladen of dat je messen geblokkeerd zijn. Laad je blender op of schud hem.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

3 andere producten in dezelfde categorie

Close