DrPhone EcoClean HandiVac – Handstofzuiger Met Drie Snelheden - 25000 PA Zuigkracht – Wandmotage Design – Vacuüm Cleaner

€ 99,95
Inclusief belasting
 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Ontdek de toekomst van schoonmaken met de EcoClean HandiVac Handstofzuiger!

Revolutionaire Schoonmaakkracht in Jouw Handen

Heb je genoeg van zware en onhandige stofzuigers die je beperken in je schoonmaakroutine? Maak kennis met de EcoClean HandiVac Handstofzuiger, jouw ultieme bondgenoot in het streven naar een vlekkeloos huis zonder gedoe!

Met zijn geavanceerde functies is de HandiVac ontworpen om aan al jouw schoonmaakbehoeften te voldoen:

Drie Aanpassingsniveaus: Pas de zuigkracht aan op basis van de taak. Van oppervlakkig stof tot hardnekkig vuil, de HandiVac klaart de klus moeiteloos.

Eén Machine, Talloze Doeleinden: Waarom zou je meerdere apparaten hebben voor verschillende taken? De HandiVac biedt veelzijdigheid in één machine, of het nu gaat om vloeren, meubels, bekleding of zelfs de auto!

Krachtige Wervelende Zuigkracht: Dankzij de geavanceerde technologie biedt de HandiVac een wervelende zuigkracht die zelfs de kleinste stofdeeltjes en kruimels vastlegt.

Grote Capaciteit, Efficiënte Filtering: Met een royale capaciteit van 1.1 liter en 5 lagen effectieve filtering, zorgt de HandiVac ervoor dat stof en allergenen veilig worden opgevangen en vastgehouden.

Gepatenteerde Stof- en Gasscheiding: Onze unieke technologie scheidt niet alleen stof, maar ook schadelijke gassen, waardoor je een gezondere leefomgeving krijgt.

Indrukwekkende 25000 pa Zuigkracht: Hardnekkig vuil en zelfs dierenhaar zijn geen partij voor de immense zuigkracht van de HandiVac.

Meervoudig Cycloonfilter: Onze geavanceerde filtratie minimaliseert het onderhoud en maximaliseert de prestaties, zodat je altijd op de HandiVac kunt vertrouwen.

Stil en Efficiënt: Geniet van vredige schoonmaaksessies zonder lawaai, dankzij de ingebouwde geluidsreductietechnologie.

Slim Wandmontage Ontwerp: Bespaar ruimte en houd je HandiVac binnen handbereik met het handige muur hangende ontwerp.

De EcoClean HandiVac Handstofzuiger brengt schoonmaken naar een hoger niveau. Met zijn indrukwekkende functies en geavanceerde technologieën, is het tijd om vaarwel te zeggen tegen vermoeiende schoonmaakklussen en hallo tegen moeiteloze, effectieve reiniging.

Bestel vandaag nog jouw eigen HandiVac en ontdek zelf de kracht van innovatie in schoonmaaktechnologie!

Specificaties:

- Merk: DrPhone

- Model: EcoClean HandiVac

- Draadloos nominaal vermogen: 200W-600W

- Nominaal vermogen bedraad: 1000W-1400W

- Geluidsniveau: 62Db

- Draadloze gebruikstijd niveau 3: 30 minuten

- Draadloze gebruikstijd niveau 2: 40 minuten

- Draadloze gebruikstijd niveau 1: 50 minuten

- Gewicht: 2.4kg

- Batterij capaciteit: 3000 mAh

- Oplaadtijd: 5uur

8720118024225
9 Items
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.