Close

Luchtreiniger

Bekeken producten

DrPhone AIR02 - Luchtreiniger – HEPA Filter - 10m² - Ionizer - Luchtverfrisser - Verwijderd geuren - Zilver

8720118273807

Nieuw

 DrPhone Air02 - Luchtreiniger – Ionizer - Kantoor – Huis – Rook - Pollen – Air Purifier – Zilver

Meer details

€ 57,81

Meer informatie

3-in-1 Composiet filter
De DrPhone AIR02 bestaat uit een 3-in-1 Composiet filter materiaal. De AIR02 verwijdert 99.97% van alle stof, pollen, rook, geur, schimmelsporen, en huisdier huidschilfers in de lucht. Het filtert deeltjes zo klein als 0.3 micron en groter en filtert de lucht zo goed als PM 2.5. De filter is ideaal voor mensen die zijn beïnvloed door allergieën of bijvoorbeeld een verstopte neus hebben.

1.2 miljoen negatieve ionen
De luchtreiniger heeft een ingebouwde hoge-kwaliteit negatieve ionen generator die stof en zwevende deeltjes in de lucht verwijderd.

5 uur Timer
De AIR02 heeft een ingebouwde intelligente chip waarmee je kunt kiezen tussen verschillende timers. Je kunt kiezen uit 30 minuten, 1 uur, 2 uur, 3 uur en 5 uur waarna de luchtreiniger zichzelf uitschakelt.

Super Stille Technologie
Het product is ontworpen met een kwalitatieve ventilator en interne lucht circulerende ruisonderdrukking technologie om zo efficiënt mogelijk te werken zonder teveel lawaai te maken. Het geluid ligt hierdoor tussen 20 en 40 decibel op de hoogste stand. 

Dubbele Air Outlet
Dubbele directionele luchtstroom zorgt ervoor dat lucht vanuit elke hoek wordt ingezogen in het apparaat. Dit zorgt ervoor dat de kamer snellere gereinigd wordt. 

Multi-functie Opties
Drie modi aanpassingen (studie modus/home modus/ultra modus). Kies de modus die bij je past.

De Air02 is de ideale luchtreiniger om de omgeving te verfrissen zodat je geniet van een fris gevoel en lekker schone lucht inademt.  A02 produceert 1.2 miljoen negatieve zuurstof ionen waardoor het tot wel 99.97% van de onaangename geurtjes verwijderd. Daarnaast is het ook gezond om te werken in een omgeving met schone frisse lucht. Bovendien is dit het ideale product voor mensen die last hebben van allergieën.

AIR02 is Uitgerust met een composiet filter. Het verwijderd onaangename geurtjes zoals: rook, pollen, virus, stof, allergenen, etc. uit jouw omgeving zodat je kan genieten van een betere luchtkwaliteit.
DrPhone Air02 Luchtreiniger is gemaakt van geavanceerde materialen. Het is een milieuvriendelijk product dat de lucht reinigt zonder onnodig veel lawaai te maken. Zeg vaarwel tegen luchtreinigers die een hoop lawaai maken waardoor je je niet goed kan concentreren!

Specificaties:

Merk: DrPhone
Model:AIR02
Materiaal: Aluminium legering body + Acryl paneel
Nominale spanning: ≦ 5W
Vermogen: 220V/50Hz
Zuivering snelheid: 2.7m 3/S
Zuivering filter: 3-in-1 composiet filter
Max flow: 80CFM
Luchtstroom:50m³/h
Voeding: AC
Geluidsniveau: <40dB
Negatieve Ionen: 1.2M stuks/CM3
Dekkingsgebied: 10m2
Maat: 20x20x15cm

Pakket Bevat:

1 X DrPhone Air02 Luchtreiniger
1 X Handleiding
1 X Kabel

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

5 andere producten in dezelfde categorie

Close