Close

Smart Home Kat/Hond

Bekeken producten

DrPhone Alupet4 – 4x Vervanging Filters – Geschikt voor ALUPET 4 ( Let op dit zijn alleen de filters)

Nieuw

DrPhone Alupet4 – 4x Vervanging Filters  – Geschikt voor ALUPET 4 ( Let op dit zijn alleen de filters)

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 16,49

Meer informatie

Perfecte match; Deze zwart-witte ALUPET4 kattenfonteinfiltervervanging is geschikt met onze ALUPET4 Drinkfontein. Moedigt je katten en honden aan om meer te drinken, helpt hen water aan te vullen en gezond te blijven.

Drievoudig filtersysteem: De ALUPET4 fonteinfilters voor huisdieren zijn samengesteld uit een witte filterkatoenlaag met hoge dichtheid, zwarte actieve koolstof met een hoog gehalte en een zwarte ionenuitwisselingshars. Spons kan kattenharen en -resten vangen, de ionenuitwisselingsharslaag kan het kraanwater verzachten, de koolstoflaag kan vieze smaak verwijderen. Het kattenfonteinfilter kan de waterkwaliteit effectief handhaven door de meerdere filtraties om huisdieren van goed en hygiënisch water te voorzien.

Veilig en vriendelijk: De ALUPET4 kattenfonteinfiltervervanging is gemaakt van premium stof, herbruikbaar, eenvoudig te installeren en te verwijderen. Bovendien wordt een zwart actief koolstoffilter met hoge dichtheid en een hoog gehalte gecombineerd met een wit katoenen filter met hoge dichtheid om het vuile filter duidelijk te controleren. De fonteinfilters voor katten helpen het leven van u en uw huisdier gemakkelijker te maken.

Vervangingsperiode: Waterfonteinfilter voor huisdieren kan worden gereinigd en hergebruikt. Het wordt sterk aanbevolen om het filter elke 4 tot 6 weken te vervangen om een ​​schone waterbron te garanderen! Laat de kattenfonteinfilters 10 minuten in water weken en spoel ze voor gebruik grondig af onder stromend water.

Specificaties:
- Geschikt voor : ALUPET4
- Kleur: Zwart-Wit
- Aantal stuks: 4

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

14 andere producten in dezelfde categorie

Close