Close

Smart Home Kat/Hond

Bekeken producten

DrPhone Alupet4 Drinkfontein - Waterfontein – 1.8L - Automatische SmartSensor Aan/uit-sensor + Automatische drinkfontein

8720118938607

Nieuw

DrPhone Alupet4 Drinkfontein - Waterfontein – 1.8L - Automatische SmartSensor Aan/uit-sensor + Automatische drinkfontein voor huisdieren + 1 Filter + Adapter - Transparant

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 41,28

Meer informatie

Automatische aan/uit-sensor:  deze drinkfontein voor katten is uitgerust met een automatische aan/uit-sensor. Als de kat dichtbij is, gaat de fontein aan, maar als de kat weggaat, wordt de fontein uitgeschakeld. De smart sensor kan werken in het bereik van 0.2-2.5 meter.

2 verschillende modus: trek je huisdieren aan om meer water te drinken. Je kunt de kraan eraf halen om er gewoon een plas water van te maken die constant blijft bijvullen, of je kunt hem erop zetten en er meer een fontein van maken.

Opmerking: Ontwerp met ronde vorm, waardoor je katten geen pijn zullen doen. Zichtbare volledig transparante watertank, het is gemakkelijk om te weten wanneer het water moet worden schoongemaakt en ververst. Zodat je huisdier altijd schoon en gezond water kan drinken.

Installatie: Componentstructuur, eenvoudig te installeren, gemakkelijk schoon te maken. De siliconenslang van de pomp is noodzakelijk, verwijder deze alstublieft niet. Wordt geleverd met een stopcontact.

Let op: Het wordt aanbevolen om een ​​5V, 1A adapter of USB poorten van een laptop/PC of TV te gebruiken om hem op te laden..

Grote capaciteit: 1,8 L watercapaciteit is geschikt voor verschillende leeftijden van katten, honden en huishoudens met meerdere huisdieren. Het is niet nodig om water vaak bij te vullen, het opslagwater kan een week meegaan. Daarom kun je een paar dagen uitgaan zonder dat je je zorgen maakt om je huisdieren.

Gefilterd water: 2-laags filter: spons kan kattenharen en vuil vangen, de ion uitwisselingsharslaag kan het kraanwater verzachten, de derde actieve carbonllaag kan slechte smaak en geur verwijderen die huisdieren vers en schoon water geeft.

Materiaal: Dit fonteinmodel wordt geleverd met een adapter. De fontein voor huisdieren die is gemaakt van hoogwaardig niet-giftig en geurloos plastic materiaal. Een eenvoudige quick-release structuur is ontworpen voor eenvoudige verwijdering en reiniging.

Kenmerken:
- 1.8L grote capaciteit
-Automatische Aan & Uit Sensor
-Kraanmodel
-Zeer stil & laag energieverbruik

Specificaties:
-Merk: DrPhone
-Model: AluPet4
-Type: Water Fontein
-Materiaal: PC
-Item Kleur: Wit en zilver
-Water Capaciteit: 1.8L
-Filter materiaal: Spons + ION-uitwisselingshars + Actieve carbon
-Voltage: 5V,1A

-Item Grootte: ca. 165c165c155MM
-Netto Gewicht: 0.6KG

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

14 andere producten in dezelfde categorie

Close