DrPhone Ryze Lite Bladloze Ventilator – Bureau Ventilator – Ventilator Met Display – Veilig Voor de kinderen - Zwart

€ 39,95
Inclusief belasting
 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Maak kennis met de DrPhone Ryze Lite bladloze ventilator. Deze Bladloze ventilator beschikt over 6 verschillende snelheden waaruit je kan kiezen. Deze ventilator hebben we in twee verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. We hebben de ventilator in het zwart en in het wit.

Veilig voor Kids: De DrPhone Ryze Lite luchtkoeler heeft geen bladen die in de lucht snijden. Dit betekent dat de luchtstroom veel beter vloeit zonder onaangename stoten. Ervoor de koele bries van de RYZE2 die ook nog eens veilig is voor kinderen en huisdieren.

Gemakkelijk schoon te maken: De DrPhone Ryze Lite hoeft niet gedemonteerd te worden en kan eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek. Elimineer de moeite van demontage.

Handige display: De Bladloze ventilator beschikt over een handige display waarop je gemakkelijk kan aflezen hoeveel batterij de ventilator nog overheeft.

Lage geluidsniveau: De ventilator maakt weinig geluid met maar liefst een geluid van 20db en is daardoor ook handig om hem bijvoorbeeld op je nachtkastje te zetten zodat je rustig kan slapen, maar toch wel een lekkere briesje op je afkrijgt zonder dat je gestoord wordt door het geluid van de ventilator.

Sterke batterij: De DrPhone Ryze Lite beschikt over een sterke lithium batterij van maar liefst 2000 mAh en kan gemakkelijk worden opgeladen met de meegeleverde kabel.

Houd er wel rekening mee dat deze bladloze ventilator niet geschikt is een grote ruimte. Deze ventilator kan je bijvoorbeeld gebruiken voor op je bureau, je nachtkastje of andere kleinere gelegenheden.

Kenmerken:

- Veilig voor de kinderen

- Gemakkelijk schoon te maken

- Handige leesbare display

- Lage geluidsniveau

- Sterke batterij

- Gemakkelijk op te laden.

- 6 snelheden

- Bladloos

- Moderne design

- Energiebesparend

Specificaties:

- Merk: DrPhone

- Model: Ryze Lite

- Kleur: Zwart

- Batterij: 2000mAh

- Snelheden: 6

- Geluidsniveau: 20 db

- Ondersteuning voor voeding: Type-C

- Afmetingen: 138x138x400mm

- Gewicht: 650g

- Materiaal: ABS

- Voltage: 5V

8720118251935
10 Items
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.