Close

Ventilator

DrPhone Ryze WindForce Ventilator - Bladeless Fan - Torenventilator - Electrische Ventilator - 16 Inch - 50W - 8000RPM - Wit

8720118739662

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 74,34

Meer informatie

[Energiebesparing]: De elektriciteit van de blad loze RYZE ventilator verbruikt de helft van de energie van een conventionele ventilator. De levensduur is van de RYZE is daarnaast ook nog eens langer. Geniet van 100% natuurlijke lucht die ervoor zorgt dat jij je comfortabel en koel voelt door de constante luchtstroom.


[Intelligente afstandsbediening]: De RYZE komt met een allround infrarood afstandsbediening. Lig op de bank en bedien de RYZE op afstand. De blad loze RYZE ventilator is in te stellen op 30/60/90/120 minuten en kan in de lucht blazen door het 10 graden naar boven in te stellen. De RYZE ventilator heeft daarnaast ook nog eens tot 90 graden automatisch draaien zodat de hele kamer wordt gekoeld.

[Veilig voor Kids]: De DrPhone Ryze luchtkoeler heeft geen bladen die in de lucht snijden. Dit betekent dat de luchtstroom veel beter vloeit zonder onaangename stoten. Ervoor de koele bries van de RYZE die ook nog eens veilig is voor kinderen en huisdieren.

[Gemakkelijk schoon te maken]: De DrPhone RYZE hoeft niet gedemonteerd te worden en kan eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek. Elimineer de moeite van demontage.

[Multifunctioneel]: De RYZE ventilator zorgt voor een schoner en koeler huis. De RYZE zorgt o.a. voor:
- Zuivering
- Sterilisatie
- Stofverwijdering
- Rookverwijdering
- Vangt giftige dampen en geuren op


Kenmerken:
Product Naam: Bladeless torenventilator fan
Product afmeting: 65*20*10 cm/25.6*7.87*3.94 inch
Product gewicht: ongeveer 2000g
Watt: 50W
RPM: 8000 RPM
Decibel: 69-72 decibel
Draad: 1.5M
Blaashoek: roterend tot 90 graden
Materiaal: ABS + Elektronische Componenten

Inbegrepen:
Bladeless RYZE fan * 1
Netsnoer * 1
Afstandsbediening * 1
Instructies * 1

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

28 andere producten in dezelfde categorie

Close