Close

DrPhone

Bekeken producten

DrPhone V9 High - Activity Tracker - Sporthorloge - Hartslagsensor - Bloeddrukmeter - Vermoeidheidmeter - SpO2 - IP68

7091131097970

Nieuw

DrPhone V9 High - Activity Tracker - Sporthorloge - Hartslagsensor - Bloeddrukmeter - Vermoeidheidmeter - SpO2 - IP68 waterproof - Wandelen / Rennen / Hiken - Notificaties - Complete Smartwatch Alternatief Alternatief HUAWEI / Fitbit modellen - Rood

Meer details

998 Artikelen

Voorradig

€ 59,95 incl. BTW

Meer informatie

Zo compleet met gemakkelijke bediening zie je ze niet vaak in deze prijscategorie.

De DrPhone V9 sporthorloge met hartslagsensor en multi-sport optie is een volwaardig activiteit tracker en smartwatch ineen. De ingebouwde activity tracker is voor het meten van je dagelijkse activiteit zoals het aantal verbrande calorieen, gelopen stappen, afstand en tijd om analyses te maken waardoor je het beste uit jezelf kunnen halen.
De DrPhone V9 sporthorloge heeft daarnaast een zeer comfortabele en lichte band. Deze kun je dus gerust dragen tijdens het slapen. De V9 Sporthorloge is beschikt ook over een dynamische hartslagmeter die uitgerust is met de nieuwste technologie om je hartslag zo accuraat mogelijk te meten. Naast de hartslag meter beschikt de DrPhone V9 sporthorloge ook over een bloeddrukmeter en zuurstofsaturatie SpO2 meter. Zo kun je van talloze functies gebruik maken in een compacte en stijlvolle sporthorloge. Ook kun je tot maar liefst 30-meter onderwater met de V9 activity tracker. Neem dus gerust een duik met de band om!

De sporthorloge is ontworpen om jou optimaal te begeleiden bij jouw sport. De functie notificatie maakt het nog makkelijker waardoor je tijdens het sporten berichten kunt ontvangen van applicaties zoals Facebook, Instagram, Twitter en SMS. Tevens zie je ook wanneer je gebeld wordt.

Gebruik deze DrPhone sporthorloge en maak het gemakkelijk voor jezelf met de simpele handleiding. Universeel te gebruiken op elke smartphone. Geschikt voor zowel IOS als Android.
DrPhone, we know what's best for you.

Wat voor functies heeft de DrPhone V9 High Sporthorloge?

Dynamische Real Time Hartslagmeter
Lange batterijduur, 10 dagen standby
Multi-Sport Optie (hiken, rennen, wandelen)
Bewegingsensor 3-Axis
IP68 Waterproof (Zwemmen en duiken tot 30 meter. Niet toegestaan in heet water)
SpO2 zuurstofsaturatie meter
Vermoeidheid meter
Bloeddrukmeter
Slaapmeter
Pedometer
Calorie meting
Afstandmeting
Timing
Smartphone notificaties
Touch screen
Vibratie alarm
Data analyse

Inclusief premium applicatie die te vinden is in de handleiding en te downloaden is via de App store en Play store.

Bekijk onze top 10 Activity trackers / Sporthorloges voor jong en oud. Onze activity trackers zijn geclassificeerd in 4 modellen namelijk;

- Light (Beginnende gebruiker)
(modellen DrPhone V1 t/m V3)

- Medium (Gevorderde gebruiker)
(modellen DrPhone V4 t/m V6)

- High (Ervaren gebruiker)
(modellen DrPhone V7 t/m V9)

- Xtreme (Professioneel gebruiker) Top model, alles in 1 voor professioneel gebruik zonder gebruik van smartphone)
(model Drphone V10)

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers of smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies en kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze devices alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Let op: De hartslagmeter werkt het best wanneer je stil blijft en je hand voor je borst houdt.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

29 andere producten in dezelfde categorie

Close