Close

Fitbit

Bekeken producten

DrPhone Kabel – USB Oplader - Adapter + Dock - Laadkabel – Geschikt voor Fitbit Versa 3 / Fitbit Sense -1 Meter

8720118053041

Nieuw

DrPhone Kabel – USB Oplader - Adapter + Dock - Laadkabel – Geschikt voor Fitbit Versa 3 / Fitbit Sense  -1 Meter

Meer details

€ 10,70

Meer informatie

Geschikt voor de Fitbit Sense & Versa 3. Deze kabel met de nieuwste oplaadtechnologie is geschikt voor de Fitbit Sense & Versa 3 Watch. De lader is niet geschikt voor andere modellen. De watch laadt de sense / versa 3-horloge op en kan ook via USB-gegevens synchroniseren.

De DrPhone oplader beschermt de Fitbit sense & versa 3 horloges tegen beschadiging door overstroom wanneer deze op een stroombron is aangesloten. De kabel is gemaakt met overspannings- en overstroombeveiliging chips en beschermen de fitbit tegen beschadiging tijdens het opladen.

De DrPhone versa 3 & Sense oplaadkabel is gemaakt van hoogwaardig materiaal met strenge kwaliteitscontrole. Het gebruik van duurzaam ABS-plastic en TPE-kabel zorgen voor een lange levensduur.

Ontworpen met een sterke magneet-oplaadpoort. De magneet houdt de versa 3 fitness tracker veilig op zijn plaatst. Hij heeft ook een rubberen onderkant, zodat de watch blijft zitten tijdens het opladen.

De opladerstandaard voor versa 3 & sense watch biedt de snelst mogelijke lading voor elke USB-voedingsbron op pc, laptop, notebook etc.

- Bescherming tegen overstroom en overspanning
- Beschermt de accu van de Versa
- 1 meter lang
- Te combineren met elke USB poort tot 5W (laptop/tablet en telefoon laders).

Specificaties:

Input: 5V/ 1A

Output: 5V/ 0.3A

Materiaal: ABS + PC

Interface: USB

Geschikt model: voor fitbit versa 3/Sense

Kleur: zwart

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close