Close

Hybride Smartwatch

DrPhone EPSILON Sport - Smartwatch met Always-on Display - Temperatuur + Zuurstofmeter ECG Hartslagmeter - RoseGold

8720118741092

Nieuw

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 49,55

Meer informatie

Zo compleet met gemakkelijke bediening zie je ze niet vaak in deze prijscategorie.

De EPSILON sporthorloge met hartslagsensor en multi-sport optie (hardlopen, klimmen en fietsen) is een volwaardig activiteit tracker en smartwatch ineen. De ingebouwde activity tracker is voor het meten van je dagelijkse activiteit zoals het aantal verbrande calorieën, gelopen stappen, afstand en tijd om analyses te maken waardoor je het beste uit jezelf kunnen halen.

De DrPhone EPSILONX1 serie onderscheid zich van andere smartwatches door de ingebouwde temperatuurmeter en auto immuniteit meter. Met de temperatuurmeter kun je in real-time zien wat je temperatuur is. De auto immuniteit meter geeft een analyse van je slaappatroon en hartslag. De band is gemaakt van siliconen en is zeer comfortabel en licht. Deze kun je dus gerust dragen tijdens het slapen.

De DrPhone EPSILONX1 Sporthorloge is beschikt ook over een dynamische hartslagmeter, zuurstofmeter en een bloeddrukmeter. De horloge is gecertificeerd met IP67 wat inhoudt dat het ondergedompeld kan worden voor een korte periode.


De sporthorloge is ontworpen om jou optimaal te begeleiden bij jouw sport. De functie notificatie maakt het nog makkelijker waardoor je tijdens het sporten berichten kunt ontvangen van applicaties zoals Facebook, Instagram, Twitter en SMS. Tevens zie je ook wanneer je gebeld wordt.

Gebruik deze DrPhone sporthorloge en maak het gemakkelijk voor jezelf met de simpele handleiding. Universeel te gebruiken op elke smartphone. Geschikt voor zowel IOS als Android.
DrPhone, we know what's best for you.

Wat voor functies heeft de DrPhone EPSILON Sporthorloge?

- 1.3 Touch Color Screen: 240x240 HD scherm, onder het directe zonlicht is nog steeds duidelijk zichtbaar. Los de tekortkomingen van het traditionele zwart-witte scherm wazig zonlicht op.
- Een huidvriendelijke band
- Slaapbewaking:
- 24-Hartslagmonitoring, zuurstofmeter en bloeddrukmeter
- Temperatuurmeter
- Auto-immuniteit meter
- Slimme sportstappenteller:
- Bloeddrukmeter
- Slimme sportstappenteller: Intelligente berekening van de loopafstand en het calorieverbruik
- Neem een telefoon: Schud de fitnesstracker en je kunt fotos maken via je smartphone
- waterdicht: Houdt regen en spatten tegen.. Druk a.u.b. niet op een knop onder water. Vermijd ook gebruik bij extreem warme of koude temperaturen


Bruikbaar met : APP (WearFit 2.0) ondersteunt alle smartphones met Bluetooth 4.0. Ondersteuningssysteem: iOS 8.0 of hoger, Android 4.4 of hoger. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Polsband grootte: 260mm * 20mm * 2.5mm
Watch maat: 41mm * 34.5mm * 10.5mm
Bluetooth: Bluetooth 4.0
Band materiaal: silicagel
Resolutie: 240 ^ 240
Scherm grootte: 1.3inch
Batterij capaciteit: 170mAH
Body materiaal: aluminium + IML injectie Molding proces
Compatibel: IOS 8.4 of hoger/Android 4.4 of hoger
Aanpassing methode: kan onafhankelijk worden gebruikt of mobiele
APP Taal: Ondersteuning multi-language bericht herinnering
Touch: Full touch + 1 zijknop
APP naam: Wearfit 2.0 Opladen methode: magnetische opladen Horloge Taal: Engels/Spaans/Russisch/Thai/Portugees APP wearfit 2.0 ondersteunt talen: Android: Engels Tsjechische Duits Spaans Frans Italiaans Japanse Koreaanse Portugees Russisch Thai Vereenvoudigd Chinese Traditionele Chinese Ios: Engels, Chinees, Traditioneel Chinees, Japans, Koreaans, Spaans, Duits, Frans, portugees, Italiaans, Russisch, Pool

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers of smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies en kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparaten alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Let op: De hartslagmeter werkt het best wanneer je stil blijft en je hand voor je borst houdt.

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close