Close

Hybride Smartwatch

Bekeken producten

DrPhone Kidstime4 Fitness Activity Tracker – Stappenteller- Calorieteller/ IP67 met slaapmonitor - Zwart

8720118014271

Nieuw

DrPhone Kidstime4 Fitness Activity Tracker-horloge – Stappenteller- Calorieteller/ IP67 met slaapmonitor en vibrerende wekker en meer - Zwart

Meer details

€ 24,75

Meer informatie

Het slanke en verstelbare ontwerp van de Kidstime4-polsband maakt hem geschikt voor kinderen vanaf 8+ als volwassenen .  Polsmaat 13.7 ~ 19,3 CM.
Gemaakt van flexibel, duurzaam TPU-materiaal, Lichtgewicht en comfortabel, zorgt voor een comfortabele ervaring wanneer je traint, slaapt en meer.

Stappenteller + calorieteller voor de hele dag: volg automatisch de stappen, afstand en verbrande calorieën van jou of je kinderen, je kunt deze gegevens eenvoudig bekijken op je activity tracker-horloge of smartphone-app. De app voor deze tracker is de veryfit pro. Deze kun je downloaden in de playstore of appstore.

Automatische Slaapmonitor & Trillende Wekker: Houd automatisch bij hoe goed je 's nachts slaapt, ontvang de gegevens over je slaaptrends gedurende de nacht in de app. De stille trilwekker kan je wakker maken zonder anderen te storen.

Externe camera-opname: Geniet van de tijd samen. Dit slimme horloge kan de camera van je telefoon op afstand bedienen om de gekoesterde momenten vast te leggen.

Ingebouwde USB interface met lange batterijduur: Ingebouwd USB-interfaceontwerp.

Oplaadmethode: USB poort op de smartwatch. Let op de lader zit dus in de watch ingebouwd. Je moet de bandjes los trekken can de horloge en de gouden punt in een USB lader doen. Gebruik altijd een lader met 5V/1A of de USB poorten van een computer/tablet/tv.  een stabiele poort.

Standby-tijd: 5-7 dagen.

Voor Android en IOS smartphones: met gratis app "VeryFitPro", compatibel met Android 4.4 hierboven en iOS 8.0 hierboven (alleen voor gebruik met smartphone).(niet voor pc, iPad, tablet, Windows-systeem of Samsung J-serie smartphones).

Hartslagmeter: Meet je hartslag door de horloge voor je te houden en 30 seconden stil te blijven. De metingen kun je terugvinden in de bijbehorende applicatie.

Kenmerken:

Deze fitness tracker heeft de volgende activiteiten:
Tracking (stappenteller; Calorie; Afstand)

Automatische Slaap monitoring - telefoon herinnering - Bericht herinnering - Wekker herinnering 

Anti-verloren alert Remote Camera Vinden telefoon etc.

Oproepen / SMS -waarschuwing

Ontvang oproepen, SMS meldingen op het display,je zult nooit belangrijke oproepen of berichten missen.Specificaties:
Model.:  Kidstime smart armband

App: OS IOS7.1 & boven, Android4.4 & boven

Trillingen: Real time trillingen ,herinnering

Waterdicht: IP67Waterdicht (zweet proof, spat waterdicht, water drop proof, zwemmen, niet in warm water of warme douche gebruiken)

Display Grootte: 0.87 inch

Display Type: OLED

Afmetingen: 240*17*9.9mm

Oplaadtijd: 1 tot 1.5 Uur

Batterij capaciteit: 45 mAh

Standby-tijd: 5-7 dag en maar kan ook minder varieren door gebruik. Hou hier ook s.v.p rekening mee.
Belangrijkste Functies:

1. Activiteit Tracking (Stap stappenteller; Calorie Verbrand; Afstand); Sport Modus

2. Automatische Slaap monitoring

3. Call alert

4. Bericht alert

5. Wekker alert

6. Zittend herinnering ( voor als u te lang heeft gezeten)

7. Anti-verloren alert

8. Remote Camera

9. Vinden telefoon etc.

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers of smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies en kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparatenalsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close