Close

Hybride Smartwatch

DrPhone NY3 - Nederlands Smartwatch voor Dames / Vrouwen Luxe Horloge - Stappenteller - Hartslagmeter - Leder Zwart

8720118361542

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 57,81

Meer informatie

Luxueuze Dames ontwerp 
De elegante look van deze smartwatch samen met de talloze functies zorgen voor een premium horloge gemaakt voor vrouwen. De horloge is ontworpen met een glimmende aluminium behuizing wat veel weg heeft van een sieraad, een 1.1 "IPS kleuren aanraakscherm, en een premium armband. Je kunt de horloge niet alleen voor sport gebruiken maar ook bijvoorbeeld als sieraad of om notificaties direct op je horloge te bekijken. Deze horloge is een prima aanvulling op je garderobe.

Beste keuze
Onze activiteit horloge omvat een bos van nieuwe functies waaronder: audio controle, stress training, bloeddrukmeter, hartslagmeter en nog veel meer. Hierdoor kun je niet alleen je gezondheid in de gaten houden, je kunt ook gebruik maken van de sport functie om jezelf te verbeteren, dag in en dag uit.

Slimme kennisgeving
Deze slimme horloge wordt geleverd met een applicatie waar je direct kunt aangeven of je bepaalde berichtgevingen vanaf je smartphone wilt ontvangen. Je kunt aangeven of je berichten van sociaal media wilt ontvangen zoals: Whatsapp, Skype, Facebook en meer. De horloge kun je zodanig instellen dat het zal trillen als je een bericht ontvangt. Tevens heeft de horloge ook een slimme modus. Verbindt je smartphone direct via de applicatie en je kunt direct met de horloge aan de slag.

Haal het meeste uit je dag
Je kunt elke dag elke meting weer terugvinden in de applicatie. Op deze manier kun je maandelijks terugzien hoe goed je presteert. De gelopen stappen, verbrande calorieen, afstand, bloeddruk, hartslag, zuurstof en slaap worden allemaal netjes in de applicatie opgeslagen. Deze horloge is dus niet alleen mooi maar ook erg nuttig om je te helpen in je dagelijkse leven.

Smartwatch met nieuwe functies
Met de NY3 series kun je jou hartslag in real time monitoren. De horloge stuurt automatisch alle gegevens door naar de applicatie voor een nauwkeurige en effectieve analyse. De kwaliteit van je slaap wordt ook opgeslagen. Ontdek een gezondere levensstijl met de DrPhone NY3 smartwatch.

Eigen wijzerplaten importeren:
Vanuit de applicatie kun je kiezen uit talloze wijzerplaten. Je kunt ook je eigen wijzerplaat of foto importeren. Je kunt op deze manier de horloge een eigen look geven.

Spel spelen:
De NY3 komt met een ingebouwde game (Whack a Mole). Ideaal om even te ontspannen en stress te verminderen in je vrije tijd.

 

Welke functies heeft de horloge?


- Stappenteller
- Hartslagmeter
- Bloeddrukmeter
- Slaapmonitor
- Bloed zuurstof meting
- Alarm
- Drinken herinnering
- Sedentaire herinnering
- Oproep herinnering
- Notificaties e-mail, sms en sociaal media
- Wijzerplaten markt
- Eigen wijzerplaat uploaden
- Tijd, een oproep weigeren op de Ny3 smartwatch
- Stopwatch
- Vind je smartphone functie
- Ingebouwde spel voor ontspanning (Whack a mole)

Smartwatch talen
Nadat je de NY3 horloge via de applicatie hebt verbonden zal de tijd, datum en taal automatisch van je smartphone overgenomen worden. Handig! Ondersteuning talen horloge NY3: Nederlands, Engels, Japans, Koreaans, Duits, Russisch, Spaans, italiaans, Frans, Roemeens, Portugees, Arabisch, Grieks, Pools, Turks, Indonesisch, thaise Taal, Vietnamees.

Applicatie talen:
Nederlands Engels, Japans, Koreaans, Duits, Russisch, Spaans, Italiaans, frans, Roemeens, Portugees, Arabisch, Grieks, Nederlands, Pools, Turks, Indonesisch, thaise Taal, Vietnamees

Specificaties:
Merk: DrPhone
Model: NY3
Bluetooth versie: Bluetooth 5.0
Chip : Nordic 52832
Geheugen: 512KB + 64KB Plug-in 64Mb
Waterdicht: IP67 Waterdicht (voor regen en wassen van handen)
Display : 1.10 inch IPS kleurrijke scherm
Resolutie: 240x240
Scherm modus: Volledige touchscreen + knop aan zijkant
Batterij: 150mAh polymeer batterij
Levensduur batterij: 3-5 dagen van dagelijks gebruik. 7-14 dagen standby modus.
Ondersteuning compatibel verbinding mobiele telefoon versie: IOS 8.2 en hoger, Android 4.4 en hoger
Gewicht: 60 Gram
Afmeting: 42x42x7.3 mm.
APP Naam: Qwatch

Inbegrepen:
1x NY3 Smartwatch
1x Magnetische Oplaadkabel
1x Handleiding Engels
1x Nederlandstalige instructie

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers en smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies. Deze functies kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker of smartwatch mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparaten alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Let op! Enkel met 5V 1A (5W MAX) stopcontactlader laden. Je kunt ook een USB poort van een laptop of TV gebruiken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd gebruik.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close