Close

Accessoires

DrPhone LF1 Filter – Luchtreiniger – Draagbaar – Opladen met USB – Verwijdert rook , geur en stof – Zilver

8720118736333

Nieuw

€ 33,02

Meer informatie

DrPhone FL1 Filter – Luchtreiniger – Draagbaar – Opladen met USB  – Verwijdert rook , geur en stof –  Zilver

 De  nieuwe draagbare luchtreiniger van DrPhone is ideaal voor in de auto. Je kan de reiniger overal mee nemen zonder er last van te krijgen. Heb je een niet aangename geur in je auto of veel stof dan is deze luchtreiniger van DrPhone ideaal. Deze luchtreiniger van DrPhone kan je makkelijk in je auto kwijt  want deze luchtreiniger  heeft hetzelfde formaat als een waterfles. Zo kan je hem lekker zetten naast je koffie houder. Deze DrPhone luchtreiniger  beschikt over mooie sfeerlicht. Zo heb je in je auto of in de kamer mooi sfeerlicht terwijl je kamer of auto helemaal wordt gereinigd               .

De DrPhone Filter  komt ook goed van pas in je kamer of op kantoor. Zo is je omgeving lekker schoon en zit je lekkerder in je vel.  DrPhone Filter reinigt de lucht en bestrijdt ook alle bacteriën en virussen. Het pakket bevat een luchtreiniger, een vooraf geïnstalleerd HEPA-filter, een USB-kabel en een gebruikershandleiding. De luchtreiniger heeft een extra USB-poort voor het opladen van de telefoon tijdens het rijden of tijdens het slapen.

  •          Compact
  •          Draagbaar
  •          Perfect voor in de auto
  •          Opladen met USB
  •          Mogelijkheid om je telefoon op te laden
  •          Verfrissend

 

Specificaties:

Merknaam: DrPhone LF1 Filter

Vermogen (W): 3w

Voltage (V): 5V

Installatie: USB

Type: HEPA-filter

Voedingsbron: USB

Luchtvolume50m³/h

windsnelheid: Standaard

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

29 andere producten in dezelfde categorie

Close