Betaalmogelijkheden

Veilig online betalen

Onze webshop is voorzien van een beveiligde gecontroleerde SSL verbindingen, HTTPS beveiligscertificaat. 
Daarnaast werken wij samen met een online payment service provider (PSP) Pay.nl, die onder toezicht van De Nederlandsche Bank, online betalingen veilig mogelijk maken. Zo kun wij u een ruim aanbod aan verschillende betaal methodes aanbieden.

 Betaal mogelijkheden Zonnerij

De betaalmogelijkheden bij de Zonnerij:

-        IDEAL
-        PayPal
-        Creditcards (Maestro, Visa, Mastercard)
-        Bancontant (België)
-        Giropay (Duitsland)
-        Overboeking
-        VVV Gift card
-        Capayable - Achteraf betalen
-        Capayable - Gespreid betalen in 3x

Om in onze webshop te bestellen, kunt u de volgende stappen volgen;

1. Zoek uw product(en);
2. Plaats uw product(en) in de winkelwagen;
3. Vul uw persoonlijke gegevens in;
4. Kies uw leveringsmethode;
5. Kies uw betaalmethode;
6. Controleer uw bestelling;
7. Plaats uw bestelling door op de knop – bestelling met betaling – te drukken

Betaling

iDEAL (Nederland)

iDEAL is het grootste Nederlandse online betaalmiddel, waarmee u als consumenten veilig kunt betalen via uw eigen bank.

PayPal

Bij de Zonnerij kunt u ook betalen met uw PayPal-account. Een bijkomend voordeel aan betalen via PayPal is dat u automatisch gebruik maakt van de PayPal bescherming voor kopers, voor een nog veiliger gevoel! Met PayPal heeft u uw creditcard of bankrekening altijd binnen handbereik zonder vervelende readers, veiligheidscodes of ingewikkelde wachtwoorden. Een internationaal geaccepteerd betaalmiddel voor zowel de particuliere als zakelijke gebruiker.

Creditcard

Winkelt u vaak online? Uw creditcard is dan een uitstekend betaalmiddel. Daarmee kunt u veilig en eenvoudig betalen.
Wij accepteren Maestro, Visa en Mastercard.

MisterCash

De Belgische tegenhanger van het in Nederland bekende iDEAL is MisterCash. Alle Belgische banken zijn hierbij aangesloten. Zo kunt u als Belgische klant vertrouwen op een veilige betaling middels uw eigen bank.

Overboeking

Wanneer u kiest voor de betaalmethode overboeking, verwijzen wij u direct en automatisch door naar ons betaalscherm. Op dit scherm ziet u alle informatie die nodig is voor het betalen van de order. Wilt u de betaling op een later moment uitvoeren? Dan kunt u uw e-mailadres achterlaten. Wij versturen u dan automatisch een e-mail met beknopte informatie over de order en alles wat nodig is om de betaling te voldoen. Nadat de order is betaald, brengen wij u direct op de hoogte van de status en zullen wij uw bestelling klaarmaken voor verzenden. Indien u achteraf wenst te betalen, kies dan voor de betaalmethode achteraf betalen.

VVV Giftcard

Betalen met de VVV Giftcard doet u altijd door de 19-cijferige code op de kaart staat in te voeren op ons gebruiksvriendelijke betaalscherm. Het is niet noodzakelijk om het volledige bedrag in één keer te besteden, het is ook mogelijk een deel van het tegoed te bewaren voor later. Geld dat niet wordt uitgegeven blijft op de VVV Giftcard staan totdat het gehele tegoed is verbruikt.
 
Betalen met de VVV Giftcard
Is het te betalen bedrag lager is dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende saldo gewoon op de kaart staan. Wanneer het totaalbedrag hoger is dan het tegoed op de kaart, kunt u het restantbedrag betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcards enz. 

Betaalmethode Capayable

Capayable - achteraf betalen

Achteraf betalen, wanneer u voor de betaal optie Capayable kiest heeft u 14 dagen de tijd om de factuur de voldoen aan Capayable, de door u bestelde producten worden echter al direct na de bestelling in onze webshop naar u toegezonden.

Wij krijgen van Capayable betaald, u betaald aan Capayable. U krijgt van Capayable een factuur die u moet betalen.  Let op : u bent zelf verantwoordelijk voor de betaling aan Capayable. Betaald u Capayable niet op tijd, dan kan het zijn dat u incassokosten en rente erbij krijgt van Capayable.  DrPhone is hier niet verantwoordelijk voor. Wij hebben en kunnen géén invloed uitoefenen bij Capayable. U sluit zelf een betalingsovereenkomst af met Capayable.  

Met Capayable – Achteraf betalen kunnen consumenten en bedrijven binnen 14 dagen betalen na ontvangst. De voordelen van Achteraf betalen:
✔ Veilig achteraf betalen, eerst zien dan betalen.
✔ Betaal alleen voor aankopen die je wilt houden.
✔ Eenvoudig online bestellen zonder creditcard, account, betaalpas of kaartlezer.
✔ Even krap bij kas? Geen probleem, je betaalt uiterlijk binnen 14 dagen.
✔ Niet meer wachten op je geld bij een retourzending.

Capayable - Gespreid betalen

Met Capayable - Gespreid betalen heeft u de mogelijkheid om producten in drie gelijke termijnen te betalen, met een maximaal totaalbedrag van €3000. Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst.
Met Gespreid betalen wordt de eerste termijn direct betaald in de checkout van onze webwinkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan Capayable.