Close

Accessoires

DrPhone XPC1 – 65 Watt Laptop / Tablet Oplader – 3 Poorten – Inclusief USB-C 100W Kabel - PD Snel Lader – 1 Meter - Wit

8720118912737

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 31,36

Meer informatie

Snel en veilig laden
Met de DrPhone XPC1 USB-C Charger laad je vanaf nu gemakkelijk je Macbook, laptop, tablet of smartphone op met hoge snelheid. De lader heeft 2 USB poorten en een USB-C female poort om apparaten tegelijkertijd te kunnen opladen. De lader is gemaakt van brandwerend materiaal en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De lader is milieuvriendelijker, duurzamer ,veiliger, en beter geïsoleerd. Dankzij de vele functies van de luxe adapter is het toestel snel maar ook veilig op te laden.

OTG Functie
De kabel is compatibel met de MacBook, Google Nexus 5X, Nokia N1-9, Nintendo Switch, en nog vele andere apparaten die een die een USB-C aansluiting hebben. De kabel heeft ook een OTG functie. De OTG Functie. Dit staat voor: Usb On-The-Go Met een usb OTG kabel verbind je je smartphone of tablet met andere apparaten.

Als je een gewone usb kabel gebruikt om je telefoon met een computer te verbinden, is je telefoon het opslagapparaat en je computer het hoofdapparaat met een OTG kabel is je smartphone het hoofdapparaat. Wat heb je precies aan OTG? Via een usb OTG kabel kun je bijvoorbeeld een usb stick, muis, toetsenbord, harde schijf of andere smartphone op je telefoon of tablet aansluiten. Dit is handig als je een verslag op je tablet wilt schrijven met een toetsenbord, of als je apps van de ene smartphone naar de andere over wilt zetten.

Kenmerken Adapter:

Input: AC 100-240V,50/60Hz,1.5A Max

Een poort ondersteuning 65W(Max) fast charger

USB-C 65W Output:

DC 5V/3A,9V/3A,12V/3A,15V/3A,20V/3.25A (Max:65W)

USB A 1/2 Output:

DC 5V/2.4A (Max:12W)

USB-C Output: 65W

USB-C + A1 Output: 50W + 12W(62W)

USB-C + A2 Output: 50W + 12W(62W)

USB-C + A1 + A2 Output: 45W + 9W + 9W(63W)

Kenmerken USB-C kabel:

Transmissietarief: 5Gbps;

Ondersteuning van positieve en negatieve invoeging, ondersteuning plug and play, ondersteuning van hot swap;High Power , Sneller laden en gemakkelijk om bestanden over te zetten. Het apparaat met Type-C-interface laadt / verzendt gegevens.

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close