Close

Smartphone / Tablet / Laptop Houders

Bekeken producten

DrPhone V2 Compact Pro - Universele Telefoon Houder voor Ventilatie Rooster - Autohouder Geschikt voor Apple iPhone,

8720118043080

Nieuw

DrPhone V2 Compact Pro - Universele Telefoon Houder voor Ventilatie Rooster - Autohouder Geschikt voor Apple iPhone, Samsung en meer. Universeel 1 jaar garantie.

Meer details

Voorradig

€ 6,57

Meer informatie

Gemakkelijke bevestiging:
De telefoonhouder kan eenvoudig bevestigd worden op het ventilatierooster in vrijwel elke auto, vrachtwagen of trailer! Het bevestigingsmechanisme is ontworpen om het in elke ventilatierooster te bevestigen. De bevestiging is met een rubber gecoat waardoor de houder altijd op zijn plek blijft, hoe hobbelig de weg ook is of hoe hard je ook door de bocht gaat. De voorruit blijft vrij en je zicht op de weg niet belemmert wordt. Extra veilig op weg dus met deze telefoonhouder 

Werkt met elke smartphone: groot of klein
De telefoonhouder is uitrekbaar tot 9 cm en daardoor geschikt voor alle smartphones, ook met hoesje. Zelfs de grotere smartphones als bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9+of iPhone 8 Plus blijven stevig zitten in de houder. De rubber-coating op de plek waar de telefoon vast wordt gehouden zorgt voor zeer krachtige grip. De telefoon blijft dus stevig op zijn plek. ook als je plotseling hard moet remmen.

Compacte formaat:
De telefoonhouder is klein en compact. Hierdoor neem je de houder gemakkelijk mee op een uitje, vakantie of naar werk. De houder blijft gegarandeerd stevig in het rooster.

Voordelen DrPhone V2 Compact Pro
- Gemakkelijker navigeren
- Hands-free bellen
- Compact en stevig
- Lange levensduur

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close