DrPhone LegendXII Magnetische 15W Qi Snelle Draadloze oplader – Geschikt voor iPhone 15/14/13/12 /Apple Watch 7 / Airpods 2/Pro

€ 49,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone LegendXII- 3 in 1 - 15W Magnetisch Draadloos Laadstation – Opladen met iOS Magnetische Ring- Geschikt voor iPhone 12/13/14/15 / AirPods 2/3/Pro & iWatch 38/40/42/44/45mm + Inclusief QC 3.0 HALO15 - 33W OpladerZwart

Aantal Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Draadloze oplader: de nieuwste compacte en modieuze 3 in 1 draadloze oplader, met verbeterd ontwerp en interne chip om veilig en snel draadloos opladen te garanderen. Plaats je telefoon gewoon op de draadloze opladerstandaard en de magnetische technologie zorgt ervoor dat de telefoon automatisch wordt gecentreerd en zorgt voor nauwkeurig en efficiënt opladen. Kleiner volume, neemt geen bureauruimte in beslag, geschikt voor thuis en op kantoor.

Qi-standaard : De LEGENDXII product is een multifunctionele draadloze oplader die mobiele telefoons zoals de iPhone 12- en 13 , 14, 15-series, iWatch, AirPods en andere apparaten ondersteunt die de Qi-standaard ondersteunen. Het is dermate geschikt om 3 apparaten in 1 tegelijkertijd op te laden en is te gebruiken voor onder andere iPhone 15/14 series/ 12/12 Pro max/12 Pro/12 Mini, 13/13 Pro max/13 Pro/13 Mini, iWatch 7/SE/6/5/4/3/2 en AirPods 3/2/ Pro

Let op: De magnetische kant van het opladen via draadloos kan alleen in combinatie met een magnetsche functie zoals een Magsafe. Je kan altijd de normale draadloze oplaad pad gebruiken die eronder zit. Dit is de stabiele platte draadloze functie. Hier kun je ook je oordoppen draadloos mee opladen maar ook smartphones.

Oplaadbasis & Rotatie: De oplaadbasis is ontworpen met een zwaar metalen materiaal en met een antislipmat, zodat de oplader niet kan bewegen of omdraaien. Dit hebben ze gedaan om ervoor te zorgen dat je telefoon wordt beschermd wanneer het aan het opladen is. Je kunt daarnaast de hoek van de telefoon tijdens het opladen vrij aanpassen, de telefoon kan horizontaal geplaatst worden maar ook verticaal. Handig als je tijdens het opladen video’s wil bekijken, of verticaal voor videoconferenties of gezichtsherkenning, enz.

45° Aanpassing: Onze magnetische oplader kan 45° op en neer worden versteld voor een perfect zicht, kies een geschikte hoek om op te laden en te spelen, ideaal voor thuis, op het werk, op vakantie of op zakenreis.

( Let op hele dikke cases zoals Otterbox etc of behuizingen zullen niet werken in combinatie met deze laadstation, gebruik alleen de hoesjes die in combinatie geschikt zijn voor de magsafe)

Beveiliging: Ons draadloze oplaadstation maakt gebruik van de meest geavanceerde automatische besturingstechnologie, met overstroombeveiliging, overspanningsbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, evenals detectie van vreemde voorwerpen, het kan schade door overladen voorkomen van de batterij van de apparatuur. Als een metalen vreemd voorwerp wordt gedetecteerd of een ander abnormaal probleem, stopt de oplader automatisch met opladen omwille van de veiligheid.

Uitgang MAX Wattage:
-
Voor iWatch: 2.5W
-
Voor AirPods: 3W
-
Voor iPhone 12/13/14/15: 15W/10W/7.5W/5W

Inclusief QC 3.0 HALO15 - 33W Oplader: ondersteuning van PD& QC 3.0 snelladen, het wordt aanbevolen dat het ingangsvermogen hoger is dan 18W om volledige draadloze en bekabelde uitgangsvermogensbelasting te bereiken. Als het vermogen van de voeding minder is dan 18 W, kan dit onvoldoende uitgangsvermogen of een onstabiele toestand veroorzaken. Meerdere laaduitgangen werken dan niet tegelijkertijd. Bij ons krijg je dus een adapter erbij die aan de voorwaarden voldoet.

Kenmerken:
- Krachtige magnetische aantrekkingskracht
- De hoek van de oplaadpositie van de mobiele telefoon kan vrij worden aangepast.
- Kleine en compacte magnetische draadloze oplader
- Hoogwaardig metalen materiaal
- Antislip pads
- 3 in 1 functie
- 9 beveiligingsfuncties
- 15W aan kracht
- Inclusief 33W lader ( inbegrepen)

Specificaties:
-Merknaam: DrPhone
-Uitvoervermogen: 15W
-Voedingsbron: USB C
-Input: 5V-3A 9V-2A 12V-2A
-Smartphone 7.5W
-Smartwatch output: 2.5W
-Draadloze oordoppen output: 2W
-Kleur: zwart
-Product grootte: LXBXH 94x140x141mm

Tips:
-Ontworpen voor de iPhone 12 & 13-serie.
-Niet compatibel met telefoonhoesjes die niet van MagSafe zijn.
-Gelieve niet op te laden in omgevingen met hoge temperaturen of vochtige omgevingen om schade aan het circuit te voorkomen.
-Plaats magneetkaarten, magneetstripmedia en precisiemachines niet te dicht bij het apparaat.

8720118816127
1 Item
Nieuw